10 Bin TL Peşinatla Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olma Fırsatı

10/07/2013

Demir İnşaat’ın Beylikdüzü’nde hemen teslim durumdaki Ayışığı Vadi Evleri’ne 10 bin TL peşinatla sahip olunabiliyor

Demir İnşaat’ın Beylikdüzü’nde hemen teslim durumdaki Ayışığı Vadi Evleri’nde sınırlı sayıdaki daire için düzenen fırsat kampanyaları ile 10 bin TL peşinat verenler indirimli fiyatlardan, kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olabiliyor.

Konutta kalite ve güvenin markası Demir İnşaat, Beylikdüzü’nde inşa ettiği Ayışığı Vadi Evleri’nde her hafta kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Sınırlı sayıdaki daire için her hafta fırsat kampanyaları düzenleyen şirket, 10 bin lira peşinat verenleri bu kampanyalarda indirimli fiyatlardan ev sahibi yapıyor. Konut alıcıları hemen teslim alarak oturduğu eve kira öder gibi sahip olabiliyor.

Kampanya Kapsamında Kaçırılmayacak İndirimlerle Ev Sahibi Olma fırsatı


Demir İnşaat’ın bu haftaki kampanyasında 186 metrekarelik 3+1 daire 419 bin lira yerine 360 bin TL fiyatla satışa sunuluyor. Söz konusu kampanyalarda 10 bin TL peşinat ödenmesi halinde 1 yıl sonra 80 bin lira ara ödeme gerçekleşiyor. Kalan yüzde 75’lik kısım için uygun faiz oranları ile banka kredisi kullanılabiliyor. Konut kredisi kullanılması halinde 60 ay vadede aylık taksitler konut kredisi hesaplama yapıldığında 5 bin 620 TL; 84 ay vadede aylık taksitler 4 bin 360 TL, 120 ay vadede ise 3 bin 435 TL’ye denk geliyor.

Kaynak: Milliyet