2 Bin 400 Konutluk Proje Yolda

07/10/2010

Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konutları markasıyla Ispartakule 2 de dahil olmak üzere 6 bin 300 konut ürettiklerini, sırada 2 bin 400 konutluk Atakent 3 projesinin olduğunu açıkladı.

projeİstanbul'un Batı Yakasında hızla gelişen Ispartakule'de Artaş-Güner İnşaat Ortak girişimi tarafından hayata geçirilen Ispartakule 2 projesinde geçtiğimiz hafta satışlar başladı. Yüzde 80 satış oranına ulaşan Ispartakule 1 projesinin ardından Ispartakule 2'de de bir haftada yüzde 50 satış oranına ulaşıldı.

Kazanç Oranı %80'lerde

Dün düzenlenen projenin tanıtım toplantısında konuşan Artaş-Güner İnşaat Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, erken teslim süreleri, yüzde 80'leri bulan kazanç oranları ile Avrupa Konutları'nın her projesinin büyük ilgi gördüğünü belirterek,

"Beş yıl öncesine göre Avrupa Konutları markasının algılaması çok yükseldi. Çünkü insanlar kaliteli bir yaşam alanı oluşturduğumuzu, her projemizi sözleşmedeki teslim tarihinden önce bitirdiğimizi biliyorlar. Ve en önemlisi inşaatı yapıp, satışı tamamlayıp bırakmıyoruz. Sürekli oradaki yaşamın ilk günkü gibi devam etmesi için çalışıyoruz. Konutta insanlar artık markayı tercih ediyorlar. Biz de Avrupa Konutları markasıyla konutta kalitenin ve güvenin markası haline geldik. Kurduğumuz her site Avrupa Konutları markasını daha da yukarılara taşıyor" diye konuştu.

70 Milyon Lira Hasılat Hedefi

Süleyman Çetinsaya, 385 konutta oluşan Ispartakule 1'de 85 milyon TL gelir elde ettiklerini, 330 konutluk Ispartakule 2 projesinde ise hasılat hedeflerinin 70 milyon TL olduğunu kaydetti. Çetinsaya 1+1'den 4+1'e kadar 14 daire seçeneğinin bulunduğu Avrupa konutları Ispartakule'de daire fiyatlarının 129 bin TL ile 318 bin TL aralığında olduğunu belirterek, dairelerin 60 ay vade yüzde 0,80, 120 ay yüzde 0,85 faiz oranları ile satıldığını kaydetti.

Sırada Atakent 3 Var

Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konutları markasıyla yeni projelere devam edeceklerini belirterek, Avrupa Konutları markasıyla Ispartakule 2 de dahil olmak üzere 6 bin 300 konut ürettiklerini, sırada 2 bin 400 konutluk Atakent 3 projesinin olduğunu açıkladı. Halkalı'da Atakent 1 ve Atakent 2 projelerinin yanında hayata geçecek olan Atakent 4 projesinin içinde ayrıca 167 odalı 4 yıldızlı bir otel de yer alacak. 200 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek ve 43 metrekare yeşil alana sahip olacak projenin ruhsat aşamasında olduğunu ve Kasım içinde satışa sunmayı planladıklarını açıkladı.

Kaynak: Sabah