Akbank Bayram Kredisi

02/07/2014

Akbank bayrama özel, mini kredi kampanyası ile tüketicilere, yaz dönemi nakit ihtiyaçlarını, bayram öncesi harcamalarını zorlanmadan anında karşılayabilme imkanı sunuyor.

Akbank bayrama özel, mini kredi kampanyası ile tüketicilere, yaz dönemi nakit ihtiyaçlarını, bayram öncesi harcamalarını zorlanmadan anında karşılayabilme imkanı sunuyor. Akbank bayram kredisi kampanyası kapsamında tüketiciden, %1,25 kredi faiz oranı ve 5.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlar kullanılacak kredinin %1'i oranında kredi kullandırım ücreti talep ediliyor.

Bayram Kredisi ile 75 Bin TL'ye Kadar Olan İhtiyaçlar Karşılanabiliyor

KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, Akbank bayram kredisi kampanyası kapsamında, 75.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlar için %1,15 kredi faiz oranı ve 175 TL dosya masrafı ile ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Tüketici isterse tutar farketmeksizin düşük kredi kullandırım ücreti ile %1,25 faizli krediden de yararlanabiliyor. Üstelik kredi şimdi kullanılarak, 33 aya kadar vadelerde taksit ödemelerine 3 ay sonra (Ekim 2014’te) başlanabiliyor.

118 TL Taksitle 5.000 TL İhtiyaç Kredisi

Akbank bayram kredisi ile ihtiyaç sahipleri %1.25 faiz oranı ile ayda, kredi hesaplama yapıldığında 118 TL taksit ödeyerek 5.000 TL kredi kullanabiliyor. Kredi kullandırım ücreti olarak tüketiciden 50 TL talep ediliyor.

Kredi Kullandırımında İstenilen Belgeler

Bayram kredisi kullanmak isteyen tüketiciden aşağıdaki belgeler talep ediliyor:

-Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi

-Gerekli görülmesi durumunda adres teyidi amaçlı belge

-Gelir Belgesi - Maaş bordrosu (Maaş müşteri için bu belgenin getirmesine gerek yoktur)

Kaynak: KrediPazarı