Akbank'tan Mart Ayına Özel Konut Kredisi

05/03/2013

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Akbank'ın, Mart ayına özel başlattığı konut kredisi kampanyası ile kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Akbank'ın, Mart ayına özel başlattığı konut kredisi kampanyası ile kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün. Avantajlı faiz oranları ve uygun ödeme koşullarının sunulduğu kampanya iel kredi kullanıcılarına düşük faiz, düşük taksit ve dosya masrafı indirimi olanakları sağlanıyor.

Mart kampanyası kapsamında bireyler 50 bin lira kredi için, 10 yıl vadede 653 lira aylık taksit ödeyerek yeni evlerine kavuşabilecekler. Kampanyada konut kredisi faiz oranları yüzde 0,79'dan başlıyor. Konut kredisi hesaplama aracı ile hesaplanan 100 bin lira kredinin 10 yıl vadedeki aylık taksiti bin 306 lira. Kampanya dahilinde kredi kullanacak olan bireyler, aynı zamanda yüzde 20 indirimli 1 bin lira dosya masrafından da yararlanabiliyorlar.

Akbank konut kredisi Mart Kampanyası kapsamında kredi tutar sınırı gözetmeksizin, 1-5 yıl arası vadelerde yüzde 0,79, 6-10 yıl vadelerde yüzde 0,81 faiz oranı uygulanıyor.

Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge yeni kampanya ile ilgili açıklamasında konut kredisi faiz oranlarında yaptıkları indirimle müşterilerine bahar sevincini erken getirdiklerini belirtti.

Tözge, ''Konut kredilerinde Mart ayına özel başlattığımız bu kampanyamızla da istedik ki, müşterilerimiz hayallerindeki eve avantajlı faizler ile sahip olsun ve baharı herkes kendi evinde karşılasın. Akbank Büyük Kırmızı Ev ile konut almanın şimdi tam zamanı. Ev sahibi olmak isteyen herkese bu fırsattan faydalanmalarını öneriyoruz'' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı