Akbank'tan Sonbahar Kredisi

24/09/2013

Akbank avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyasında, 2 bin 500 lira için 60 liradan başlayan taksitler ve "Kredini şimdi al ödemelerine 2014'de başla" seçeneği ile kredi kullandırılıyor.

Akbank, yaz tatili dönüşü okulların açılması ile ortaya çıkan nakit ihtiyacına yönelik her bütçeye uygun yeni bir ihtiyaç kredisi kampanya başlattı.
Akbank açıklamasına göre, okulların açılmasıyla ortaya çıkan nakit ihtiyaçlarına yönelik başlattığı avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyasında, 2 bin 500 lira için 60 liradan başlayan taksitler ve "Kredini şimdi al ödemelerine 2014'de başla" seçeneği ile kredi kullandırılıyor.

Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, yeni kampanyayla müşterilerine bayram müjdesini erken getirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Her yıl olduğu gibi, yaz aylarının bitimi ve okulların açılmasıyla birlikte bireysel kredi taleplerinde belli bir artış ortaya çıkıyor. Yaklaşan Kurban Bayramı da müşterilerin nakde olan ihtiyaçlarını artırıyor. Bu ihtiyaçlar paralelinde, müşterilerimize sonbaharın ilk ayında, çifte avantaj sunan farklı bir kampanya sunuyoruz. Kampanyamızda, müşterilerimize indirimli kredi faiz oranları ve düşük kredi kullandırım ücreti ile kredi teklifi sunarken, diğer yandan, nakit ihtiyaçlarının yılbaşına kadar daha yoğun olacağını bildiğimiz için taksit ödemelerini 2014 yılına kadar erteleme fırsatı veriyoruz. Bu fırsattan, tüm Akbanklı müşterilerimiz faydalanabiliyor. Henüz bankamız ile tanışmamış potansiyel müşterilerimizi ise bu kampanya ile bankamızla tanışmaya davet ediyoruz."

Kampanyalarında her aileye uygun finansal çözümler sunmayı hedeflediklerini belirten Tözge, "Kampanyada taksitler, kredi hesaplama yapıldığında 2.500 lira 60 ay vade için sadece 60 liradan başlıyor. Daha yüksek tutarda kredi ihtiyacı olan müşterilerimiz için de kampanya üst sınırını 75 bin liraya kadar yükselttik. Hedefimiz, müşterilerimize finansal hizmet dünyasında en uygun, en basit ve kolay çözümleri sunarak Akbank'ın farkını ve gücünü hissettirmek" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Anadolu Ajansı