Banka Kredisi Olmadan 60 Ayda Faizsiz Ev Sahibi Olma İmkanı

20/10/2017

HalkK GYO ve Vakıf GYO ortak projesi olan Bizimtepe Aydos tarafından “Hayaliniz Evse Çözelim Biz Bize Kampanyası” kapsamında toplam konut bedelinin yüzde 60’lık bölümüne ise, eşit taksitler halinde 60 ayda ödeme imkânı getiriliyor.

HALK GYO ve VAKIF GYO ortak projesi olan Bizimtepe Aydos tarafından “Hayaliniz Evse Çözelim Biz Bize Kampanyası” başladı. Kampanya kapsamında konut bedelinin yüzde 20’si peşin, yüzde 10’u bir yıl sonra, yüzde 10’u ise iki yıl sonra ödeniyor. Toplam konut bedelinin yüzde 60’lık bölümüne ise, eşit taksitler halinde 60 ayda ödeme imkânı getiriliyor. Kampanyada banka güvencesi ve kefil istenmezken, taksit ödemelerine herhangi bir faiz bedeli de yansıtılmıyor.

Bizimtepe Aydos’tan Şimdi Al 2019 Sonunda Öde

Bizimtepe Aydos’da ev sahibi olmak isteyenler; “Şimdi al 2019 sonunda öde” kampanyasında ise konut bedelinin yüzde 25’ini peşinatla yüzde 75’lik bölümünü yüzde 1,10 faiz oranı ile taksit ödemelerine 2019 yılsonunda başlayarak yapabiliyor.

Ulaşılabilir Fiyatlarla Yeni Bir Yaşam

Bin 37 konutluk Bizimtepe Aydos projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Sabiha Gökçen Havalimanı ve Aydos Ormanı başta olmak üzere şehir merkezi, toplu ulaşım, sağlık, alışveriş ve spor gibi alanlara çok yakın konumda bulunan proje yüzde 90’lık peyzaj alanıyla yeşil ve ferah bir yaşam vaat ediyor. Kredi hesaplama yapıldığında ulaşılabilir fiyatları uygun ödeme koşulları ile sunan projede daire fiyatları 512 bin 500 TL’den başlıyor.

Kaynak: Yeni Akit