Bankaya Göre Yeni Yıl Kredisi Kampanya Koşulları

26/12/2016

Aralık'ın son haftası itibariyle hız kazanan yeniyıl kampanlarında koşullar bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor.

Akbank’ta Kartın Son  2 Hanesi Kadar Chip-Para

Yılbaşı alışverişlerini Akbank kredi kartları ya da banka kartı ile yapan Akbank müşterileri, kartlarının son 2 hanesi kadar chip-para kazandırıyor. Kredi kampanyasında ilk kez ihtiyaç kredisi, konut kredisi ve taşıt kredisi kullanacak Akbank müşterileri de yeni yıl kampanyasına dahil olacak. Akbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu, “Yılbaşı alışverişleri her zaman keyiflidir; biz de Akbank olarak müşterilerimize yeni yılın ilk hediyesini vererek, bu keyiflerini artırmak istedik” dedi. Aralık ayı boyunca Axess, Wings, Free kredi kartları ve Neo banka kartlarıyla tüm sektörlerde yapılacak 150 TL ve üzeri 5. alışverişte, kullandıkları kartlarından son 2 hanesi en yüksek olan kadar chip-para kazandıracak olan Akbank, kartlarının son iki hanesi 50’den az olan müşterilerine ise bu kampanya ile 50TL chip-para hediye edecek.

İsfendiyaroğlu, Akbank’ın yeni yıl fırsatları ile ilgili açıklamasında, “Akbank olarak 31 Aralık’a kadar alacağı krediyle ilk kez ev sahibi olacak müşterilerimize 500 TL’ye kadar chippara hediye ediyoruz” bilgisini verirken kampanya kapsamında ilk ev için kullanılan kredilere özel olarak, kredi tutarının binde 5’i oranında ve 500 TL ile sınırlı olmak üzere müşterilerinin Akbank kartlarına chip para yükleyecek. Akbank, konut kredisi faiz oranlarını da bu kampanya ile 5 yıla kadar olan vadelerde %0,89, üzerindeki vadelerde yedi yıla kadar %0,90 ve yedi yılın üzerinde %0,91 olarak belirledi.

Akbank’tan ilk kez ihtiyaç kredisi alanlara kredi tahsis ücretini yeni yılda hediye ettiklerini belirten Arif İsfendiyaroğlu, “ Müşterilerimize 48 aya varan vadelerde %1,29 faiz oranı sunuyoruz. Akbank’tan ilk kez ihtiyaç kredisi kullanan müşterilerimize maksimum 10.000 TL’ye kadar kredi kullanımlarında kredi tahsis ücretlerini chip-para olarak hediye ediyoruz. Ayrıca yeni yıl öncesi nakit ihtiyacı olan tüm müşterilerimize 48 aya varan vadelerde 30 bin ve üstü kredi kullanımlarında %1,14 faiz oranı ile kredi imkanı sağlıyoruz” dedi.

İsfendiyaroğlu taşıt kredisi kampanyası ile ilgili olarak da, “Hayallerindeki 0 km aracı almak isteyen müşterilerimize 12 Aralık’ta başlayan olan Kaskolu Taşıt Kredisi kampanyamızı sunuyoruz. Aralık ayı boyunca taşıt kredisi kullanmak için şubelerimize gelen müşterilerimize, Kırmızı Kasko ürünümüzü satın alırlarsa %1,08 faiz avantajı sağlıyoruz” açıklamasını yaptı.

Yapı Kredi'de Yeni Yıl Kredisi Faiz Oranı Yüzde 0.99'dan Başlıyor

Yapı Kredi’nin bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasında faiz oranları yüzde 0.99’dan başlıyor. Yapı Kredi Grup Direktörü Serkan Ülgen tarafından yapılan açıklamada “Yapı Kredi olarak 'Hizmette sınır yoktur' anlayışımız doğrultusunda, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yılı sevdikleri ile coşkuyla karşılamak isteyen müşterilerimizin yanında olmayı sürdürüyoruz” denildi. Açıklamada, yılbaşı kampanyasından yararlanmak isteyen müşterilerin tüm Yapı Kredi şubelerinden ya da Yapı Kredi Mobil üzerinden kredilerini kullanabileceği belirtildi. Ayrıca İnternet Bankacılığı ve Çağrı Merkezi aracılığıyla da kredi kullanmaları durumunda kredi tutarının anında hesaplarına geçtiğini görülebiliyor.

Banka ihtiyaç kredisinin yanı sıra Worldcard ile de yılbaşına özel kampanyası var. 9-31 Aralık 2016 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada, Yapı Kredi Worldcard müşterilerine, Yapı Kredi World Üye İşyerleri’nde tek seferde yapacakları ilk 100 TL’lik alışverişten sonra tek seferde yapacakları her 100 TL’lik alışverişe 10 TL, toplamda 100 TL Worldpuan hediye ediliyor. Ayrıca kampanyaya Yapı Kredi Cüzdan uygulaması ile katılan müşterilere, tek seferde yapacakları 11’inci 100 TL’lik alışverişe ek 25 TL ile toplamda 125 TL Worldpuan kazanma imkanı veriliyor.

DenizBank’tan Yılbaşı Çekilişi

DenizBank, 2017’yi dijital kuşak uygulamaları ve altın kampanyası ile karşılıyor. DenizBank Dijital Kuşak Bankacılığı kullanıcıları 31 Aralık 2016 tarihine kadar İnternet Bankacılığı, MobilDeniz veya fastPay’e giriş yaptıkları takdirde iPhone7, iPhone 7 Plus veya Apple Watch Series 2 kazanmak için çekilişe hak kazanıyor. Çekilişe katılmak için sadece uygulamaları kullanmak yeterli oluyor.

Diğer taraftan Bankanın Altın Bankacılığı Bölümü de DenizAltın Günleri’nde 16 yetkili şubesinde her çarşamba, 4 yetkili şubede ise her Pazartesi günü altın topluyor. Bankadan yapılan açıklamada “DenizAltın Günleri ile müşterilerimizin yastık altı olarak da tabir edilen, kiralık kasalarında veya kişisel imkanları ile muhafaza ettikleri cumhuriyet altınından bileziğe, yüzükten kolyeye her tür ve ayardaki fiziki altınlarını bankamız mevduat hesaplarında hiçbir masraf ödemeden güvenli bir şekilde dilerlerse faiz getirisi ile değerlendirmelerini sağlıyoruz” denildi.

VakıfBank’tan Hem ihtiyaç Hem Araç Kredisi

VakıfBank, 48 aya varan vade ve uygun geri ödeme koşullarıyla Yeni Yıla Özel ‘Taksitli İhtiyaç Kredisi’ ve ‘Sıfır Kilometre Otomobil Kredisi’ kampanyası başlattı. VakıfBank’ın ‘Taksitli İhtiyaç Kredisi’ kampanyasında yüzde 1.14’ten başlayan faiz oranları ve 48 aya varan vade seçenekleri ile sunulurken kredi, “artan taksitli” seçeneğiyle de geri ödenebiliyor. Bankadan yapılan açıklamada “Kampanya kapsamında sunulan ‘Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi’ ile tüm bireysel müşteriler, otomobil kredisi ihtiyaçlarını cazip koşullarda karşılayabiliyor. Uygun kredi faiz oranı ile avantajlı kredilerden yararlanmak isteyenler bütçelerine uygun kredi hesaplama yönetemleri ile eşit taksitli ödeme seçeneğinin yanı sıra değişken taksitli ödeme seçeneklerini de tercih edebiliyor” bilgisi paylaşıldı.

TEB’den 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Türk Ekonomi Bankası (TEB), yüzde 1,32 kredi faiz oranına sahip ihtiyaç kredisini 3 ay erteleme imkanıyla sunuyor. TEB’den yapılan açıklamaya göre, banka, 2017 yılına sayılı günler kala düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyasında, 50 bin liraya kadar yüzde 1,32 faiz oranının yanı sıra, tahsis ücretini de sıfırlayarak 3 aya kadar öteleme imkanı sağlıyor.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, kampanyaya ilişkin değerlendirmesinde, yeni yıl yaklaşırken ihtiyaçların da arttığını belirterek, “TEB olarak artan harcamalar için müşterilerimizin bütçesine ve ihtiyacına göre kendilerini zora sokmayacak en uygun çözümü üretmeyi hedefl edik. Kampanyamız kapsamında müşterilerimizin ihtiyaçlarını değil ödemelerini erteliyoruz” dedi.

QNB Finansbank’ta Taksitler Günlük 10 TL’den Başlıyor

QNB Finansbank, “Kredi Finansçıdan Alınır!” kampanyasıyla müşterilere günde 10 TL’den başlayan taksitlerle 10.000 TL ihtiyaç kredisi sunuyor. Günde 10 TL’den başlayan taksitlerle 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullandıracak olan banka isteyen müşterisine taksit ödemelerine 3 ay sonra başlatacak. QNB Finansbank Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Enis Kurtoğlu, “Harcamaların yoğunlaştığı ve nakit ihtiyacının arttığı yeni yıl döneminde ‘Kredi Finansçıdan Alınır!’ kampanyamızla, müşterileri günde 10 TL’den başlayan taksitlerle 10.000 TL ihtiyaç kredisinden yararlanmaya davet ediyoruz üstelik müşterilere dilerlerse ödemelerine 3 ay sonra başlama fırsatı sunuyoruz” dedi.

Paraf’tan 100 TL ParafPara Hediye

Paraf’ın Yılbaşı Kampanyası ile 1-31 Aralık tarihleri arasında yurt içi ve yurt dışı tüm banka POS’larından tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri her ikinci işlemde 20 TL ParafPara kazanıyor. Paraf ve Parafl y sahipleri İkinci, dördüncü, altıncı, sekizinci ve onuncu 100 TL ve üzeri işlemde 20 TL olmak üzere toplamda 100 TL’ye varan ParafPara kazanabiliyor.

İş Bankası’ndan Yeni Yıla Özel Kredi

İş Bankası’nın ‘yeni yıl’kampanyası ile tüketiciler yüzde 1.14’ten başlayan faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kullanabilecek. Her kanaldan başvurulabilen kredi başvurusuna cevap anında cep telefonundan alınabiliyor.

Kaynak: Dünya