Bayram Kredisi Kampanyaları

05/08/2013

Bankalar her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayram'ında çeşitli kampanyalar düzenleyerek, tüketicilere uygun koşullarda krediler sunuyor.

Düğün, nişan, tatil gibi harcamaların arttığı yaz aylarında tüketicilerin imdadına uygun faizli krediler yetişti. Bankaların birbiriyle girdiği "bayram kredisi"' yarışında ortaya çıkan cazip faiz oranları kredi ihtiyacı olanların yüzünü güldürdü. Bankalar her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayram'ında çeşitli kampanyalar düzenleyerek, tüketicilere uygun koşullarda krediler sunuyor. 

İşte Yeni Bayram Kredisi Faiz Oranları

Bankaların kredi maliyetleri alınan dosya masrafları ve diğer ücretler nedeniyle farklılık gösterebiliyor. Bayram kredi faizleri vadelerine göre yüzde 0,61 ile 1,09 arasında değişiyor. Garanti Bankası, bayramda faiz oranları yüzde 0,65'ten başlatıyor. Banka bayram kredisini 3 bin liraya kadar 0,65 faiz oranıyla sunuyor. Banka, 36 ay vadeli 10 bin liralık krediye ise 0,92 faiz uyguluyor. İş Bankası, ramazan ayında geleneksel bayram kredisini müşterilerin kullanımına sunuyor. Kredi İhtiyacı olanlar 7 Ağustos'a kadar devam edecek geleneksel bayram kredisinden yüzde 0,80'den başlayan faiz oranlarıyla kredi alabiliyor. Bankanın bayram kredisinde 60 ay vade ve 35 bin liraya kadar farklı kredi seçenekleri de mevcut.

Halkbank, Erken Gelen Bayram Kredisi'nde düşük faiz oranları ile kredi almak isteyenleri sevindiren bankalar arasında yer alıyor. Bankadan, yüzde 0,61'ten başlayan faiz oranıyla 9 ay vadeli 3 bin liralık kredi alabilmek mümkün. Halkbank ayrıca 36 ay vadeli 10 bin liralık kredi faizini de yüzde 0,91 faiz olarak belirledi. Vakıfbank, Geleneksel Bayram Kredisi'nde faiz oranları ise yüzde 0,64'ten başlıyor. Vakıfbank'tan 36 ay vadeli 50 bin liralık kredi alacak tüketicileri, yüzde 1,01'lik faiz bekliyor. Banka, 9 ay vadeli 3 bin liralık kredi için yüzde 0,64 faiz oranı sunuyor.

Yapı Kredi de müşterilere bayrama özel, üstelik masrafsız kredi kampanyası imkanı sunuyor. Bankadan, 10 bin lira 12 ay vadeye kadar yüzde 0,99 kredi faiz oranı ile, bayrama özel dosya masrafsız bireysel ihtiyaç kredisi alınabiliyor. ING Bank da tüketicileri yüzde 0,88'lik faiz oranıyla mutlu ediyor. Tüketiciler, bankadan 18 ay vadeli 10 bin liralık krediyi yüzde 0,88'lik faiz oranıyla alabiliyor.

HSBC ise "Tüm koşulları açık ve net ihtiyaç kredisi" sloganıyla müşterilerine 40 bin liraya kadar 36 aya varan vadelerde aylık yüzde 1,08 faiz oranı ile sabit taksitli ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sunuyor. Geçen yıl Türkiye'de faaliyete geçen Odeabank da bayram kredisi sunan bankalar arasında yer alıyor. Banka, tüketicilere 5 bin liraya kadar kredilerde yüzde 0.99 faiz oranı uyguluyor.

Kaynak: Habertürk