Bu Kredi Herkese İyi Gelecek

01/03/2013

Her ihtiyaca özel kredi, %0,75'ten başlayan faizlerle İş Bankası'nda.

İş Bankası’ndan Her İhtiyaca Özel Kredi

Yeni Yılda da nakde ihtiyacı olan herkese iyi gelecek kredi İş Bankası’nda

28 Şubat 2013 tarihine kadar devam edecek İhtiyaç Kredisi kampanyası kapsamında, serbest meslek sahipleri, tüm ücretli çalışanlar ile emekliler, aylık %0,75 faiz oranıyla 12 ay vade ve 5.000 TL’ye kadar kredi kullanabiliyor. Daha uzun vadeli kredi ihtiyacı olanlar içinse 60 ay vade ve 30.000 TL’ye kadar farklı kredi seçenekleri sunuluyor.

Krediyi başvurusu yapmak ve hemen cevabını almak için, aralarında boşluk bırakarak NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİRİNİZİ 4402’ye SMS gönderebilirsiniz.

Azami kredi tutarı 30.000 TL, azami vade 60 aydır. 37-60 ay arasındaki vade seçenekleri bordrolu çalışan ve emekli müşterilerimiz için geçerli. Kefil ön şartı aranmamakla birlikte gerekli görüldüğü takdirde kefil talep edilebilmekte. Hayat sigortası primi kredi tutarının binde 9’u üzerinden hesaplanmakta olup 5.000 TL’lik, 1 yıllık sabit teminatlı hayat sigortası primi 45 TL’dir. Prim tutarı, sigorta süresine ve kredi tutarına göre değişmektedir. Masraf tutarlarına BSMV dahildir. SMS ile yapılan her başvuru için GSM operatörleri tarafından 1 SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir. Banka kampanya süresince kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

En uygun konut kredisi için konut kredisi hesaplama aracı kullanılarak, istenilen kredi tutarı ve vadede göre bütçeye uygun taksit miktarları hesaplanabilir.

En Uygun Konut Kredisi Hangi Bankada? Bankaları Karşılaştırın

Kaynak: Ntvmsnbc