Bura Residence'ta 69 Bin TL'ye Daire Almak Mümkün

23/11/2011

Bura Residence'ta 1+1 daireler 69 bin TL'ye alıcı buluyor

a14Yirikler İnşaat sektördeki 30 uncu yaşını, Bura Residence ile kutluyor. “1+1 69 bin TL” sloganıyla tüketicilerden yoğun bir ilgi gören Bura Residence’ın Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yirik, “Projeye ilgi çok hat safhada. Kredi kartıyla peşinatı veren tüketicilerle karşılaşıyoruz. Her iki saate 1 daire satıyoruz”dedi.

1982 yılında kurulan ve ilk olarak 1975 yılında Bahçelievler’deki Yirikler Apartmanı’yla yolculuğuna başlayan Yirikler, bu ilk binadan sonra yine Bahçelievler lokasyonunda 15-20 daireden oluşan butik projeleri hayata geçirdi. Yine aynı bölgede Özel Medicana Hastanesi’ni inşa eden grup, Bahçeşehir’de 450 daire ve 160’a yakın villayı tüketicilerle buluşturdu.

Ardından Beylikdüzü’nde yatırımlarına devam eden Yirikler İnşaat Beylikdüzü bölgesinde 250’yi aşkın daireyi de müşterilerinin beğenisine sundu. Hastane, villa ve konut projelerinin yanı sıra Esenyurt’un en önemli bölgelerinden biri olarak gösterilen lokasyonda Es-Kule Alışveriş merkeziyle bölgeye değer katan Yirikler İnşaat son olarak Beylikdüzü’nde hayata geçireceği Bura Residence ile dikkat çekiyor.

450 Öğrenci Okutuyoruz

Ak-El (Akçadağ ve Elbistan) vakfının kurucu üyelerinden biri olduklarını söyleyen Yirikler İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yirik, “Biz bu dernekte sosyal sorumluluk kapsamında 450 tane öğrenciyi çok uzun zamandır  okumalarında maddi manevi yardımcı oluyoruz” dedi.

İbrahim Yirik Lisesi’ni Yaptık

Özgür Yirik Sosyal sorumluluk projesi kapsamında vakfın yanı sıra inşa ettiği İbrahim Yirik Lisesi’nden de bahsetti. Yirik “ Bu vakfın yanı sıra İstanbul Selimpaşa’da 18 derslikli bir lise yaptık. Bu lisede şu anda ders işleniyor. Bu okulun hemen yanına  kız yurdu yapmayı ve okulda yatılı ders verdirmeyi planlıyoruz. Bu inşa ettiğimiz lisenin arsasını bize belediye tahsis etti. Geriye kalan okulun içindeki tüm giderleri biz üstlendik.Bölge insanı bizlere oldukça sıcakkanlı bir tutum sergilediler. Bu çok önemli bir etkendi. Ve biz de Selimpaşa’ya İbrahim Yirik Lisesi’ni hediye ettik.”dedi.

Lansmandan Bu Yana 2 Saate 1 Daire Sattık

Özgür Yirik: “18 Ekim lansman tarihinden bu yana “1+1 69 bin TL”lik kampanyamızda çok olumlu geri dönüşler alarak 105 tane daire sattık. Şu anda 1+1 sadece 2 tane dairemiz kaldı. Lansmandan bugüne kadar günde 4 daire; bir başka deyişle 2 saatte bir daire satmış olduk.”dedi.

Şırnak’a Maketini Görmeden Daire Sattık

Yirik, “Bu kadar yoğun ilgiyle daireleri satarken tabi aralarında çok ilginç diyaloglar da oluyor. Örneğin, Şırnak’tan bizi arayan yaşlı bir müşterimiz “Projenizi televizyondan gördüm. Banka numarasını verin daireler bitmeden bir tane ben de almak istiyorum” demişti. Bu ve bunun gibi hikayeler bizleri hem duygulandırıyor hem de daha çok çalışmamız için enerji ve güç veriyor” dedi.

Yorum:

Örnek daireleri hazır olan projede kullanılan geniş aynalarıyla, duşakabinlerin  gömme olmasıyla dikkat çekiyor. Radyatörlerin kapı arkalarına, kiriş yanlarında konumlanması ev sahiplerine dizayn ve dekorasyon kolaylığı veriyor. Yine Dairelerde kullanılan döşeme rengine kombin duvar renkleri, ferah tavan yüksekliği dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor.

Çizimi 1,5 Ayda Tamamladık Bayanların Fikrini Sorduk

Projenin çizimine çok önem verdiklerini ve ağırlıklı olarak bayanların istekleri doğrultusunda daire içlerini şekillendirdiklerini söyleyen Özgür Yirik, “Projenin sadece çizimine 1,5 ay gibi bir sürede tamamladık. Dairelerin içlerindeki en ufak detayları çok ince düşnüp tamamladık. Ebeveny banyolu daire tiplerinde bayan müşterilerimize danışarak daha geniş dizayn ettik. Kısacası tüketicinn isteğine odaklı haraket ederek projenin mimari çizimini tamamlamış olduk.

Standart mimarilere ve sıradan apartman yaşantılarına karşı geliştirilen “Bura” projelerinin ilk adımı olan “Bura Residence”, özgün mimarisi ve farklı kimliği ile dikkat çekecek bir proje olarak hayata geçiyor. 9 bin metrekare arsa üzerinde 35 bin metrekare kapalı alana sahip Bura Residence, 30 ve 17 katlı 2 ayrıcalıklı bloktan ve toplam 348 daireden oluşuyor.

Projede satışlarına başlanan A blok 30 katlı 296 daireden, B blok ise 17 katlı olarak 52 daireden oluşuyor.  62 metre kare ile 123 metre kare arasında değişen büyüklüklerde ve 6 farklı tip daireden oluşan Bura Residence içinde, basketbol sahası, tenis kortu, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, 4 bin metre kare kapalı otopark ve bir de sosyal tesis bulunuyor. 325 metre karelik sosyal tesis bünyesinde bulunan fitness salonu, hamam ve sauna ile sağlıklı yaşamın kapıları aralanıyor.

1+1  (4 tip mevcut)

62 m2 = 69.000.-TL-88.000.TL arası
70 m2 = 83.000.-TL-93.000.-TL arası

2+1 (2 tip mevcut)

94 m2 = 116.000.-TL-132.000.-TL arası
123 m2= 129.000.-TL-153.000.-TL arası

24 ay sonra teslim edilecek olan Bura Residence girişinde bulunan lobi resepsiyon, 1 adet yük ve 3 adet yolcu asansörü, merkezi ısıtma sistemi ve elektrik jeneratörü ile yaşam alanlarında ihtiyaç duyulacak her tür konforu sunuyor.

1+1’lerin ortalama aidatları 80 ila 100 TL, 2+1 ‘lerin ise 120-140 TL arasında değişeceği Bura Residance 24 ay sonra teslim edilecek.

Kaynak: Hürriyet