DD Mortgage'dan Yeni Ev Yeni Hayat Kredisi

30/04/2013

DD Mortgage'ın başlattığı kampanya ile mevcut konut kredisini DD Mortgage'a transfer edenler, bireysel ihtiyaçları için ek kredi alabiliyor.

DD Mortgage'ın başlattığı kampanya ile mevcut konut kredisi borcunu DD Mortgage'a transfer edenler, bireysel ihtiyaçları için ek kredi alabiliyor. Kampanyadan yararlanabilmek için nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport , gelir belgesi ve İstanbul'da teminat olarak verilebilecek bir gayrimenkulün fotokopisinin bankaya sunulması gerekiyor.

Konut Kredisi Transferi

KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre mevcut konut kredisini DD Mortgage’a 15 yıla kadar vade seçenekleri ve avantajlı faiz oranları ile transfer edenler, taksit tutarı ve toplam geri ödeme tutarını azaltabiliyor.

Bireysel İhtiyaç Kredisi

Alınacak ek kredi ile bireysel ihtiyaçlar karşılanabiliyor. Kampanya kampasımda tüketiciler, tüm kredi kartı ve bireysel ödemeleri tek bir kredi altında toplayarak, kredi borçlarını uzun vadede düşük taksitlerle ödeyebiliyor. Tatil, eğitim, evlilik, sağlık, tadilat ve dekorasyon gibi farklı ihtiyaçlar ve diğer tüm bireysel harcamalar için gerekli nakit ihtiyaçlar da kampanya kampamında karşılanabiliyor.

Ayda 1.043 TL'ye Konut Kredisi

Kullanılacak 100 bin TL kredinin 180 ay vadede aylık taksiti konut kredisi hesaplama yapıldığında aylık 1.043 TL'ye, 200 bin TL kredinin aylık taksiti ise 2.086 TL'ye karşılık geliyor. (Sigorta primleri kişinin alacağı kredi tutarı, konutun m2’si vb özelliklere göre değişeceğinden hesaplamalara dahil edilmemiştir).

Kaynak: KrediPazarı