Erzurum Ticaret Odası Üyeleri İNG Bank'tan Uygun Vadeli Kredi Kullanabilecek

11/10/2012

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ile ING Bank arasında imzalanan kredi sözleşmesi ile oda üyeleri 24 ay vadeli yüzde 1,09 kredi faiz oranı, 36 ay vadeli 1,08 aylık faiz oranı ile işletme kredisi kullanabilecek.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ile ING Bank arasında oda üyelerinin kullanabilecekleri uygun vadeli kredi sözleşmesi imzalandı. Kredi protokolüne göre oda üyeleri, 24 ay vadeli işletme kredisini yüzde 1,09 kredi faiz oranı ile, 36 ay vadeli işletme kredisini ise 1,08 aylık faiz oranıyla kullanabilecek.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ile ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay, ETSO toplantı salonunda ucuz kredi protokolü imzaladı. Yücelik, kredi kullanmak isteyenlerin ödeyebileceği kadar talepte bulunması gerektiğini söyledi. Bir çok banka ile kredi protokolü imzaladıklarını ifade eden Yücelik, "Binlerce üyemiz var. Bu üyelerimiz çeşitli bankalarla çalışıyor. Çalıştıkları bankalardan kredi kullanmaları daha kolay oluyor. Protokol imzalamak kolay. Önemli olan bu kullanılan kredilerin ödenebilmesidir. Ticaretle uğraşanlar nakit ihtiyacı çekiyor. Bunu da ancak banka kredileriyle çözmeye çalışıyorlar. Bu sözleşme bütün üyelerimize hayırlı olsun." dedi.

ING Bank Genel Müdürü Abay ise banka olarak Erzurum'a büyük önem verdiklerini ifade etti. Abay, "İyi şartlara erişmiş olan büyük işletmeler zaten krediye ihtiyaç duymuyor. Biz KOBİ'leri ve özellikle de Anadolu'da ki KOBİ'lere ulaşmaya ve onların kredi problemini çözmeye özen gösteriyoruz. Banka olarak elimizde bulunan imkanları KOBİ'lere sağlamak istiyoruz. Tek tek KOBİ'lerin ayağına gidiyoruz. Erzurum'da hayalini kurduğumuz yerde değiliz. Daha merkezi bir yere şubemizi taşıyacak ve başka bir şube daha nereye açabiliriz buna önümüzdeki süreçte bakacağız." diye konuştu.

Kaynak: Star Gündem