Finansbank Peşinatı Olmayanları Ev Sahibi Yapıyor

26/08/2015

Finansbank, peşinatı olmayanları ev sahibi yapıyor. Nakiti olmayanlara özel 'Peşinatsız % 100 Konut Kredisi' ile isteyen hem sahip olduğunu evi hem de satın alacağı evi teminat göstererek yeni evin ekspertiz değerinin %100'ü değerinde kredi kullanabiliyor.

Finansbank, peşinatı olmayanları ev sahibi yapıyor. Nakiti olmayanlara özel 'Peşinatsız % 100 Konut Kredisi' ile isteyen hem sahip olduğunu evi hem de satın alacağı evi teminat göstererek yeni evin ekspertiz değerinin %100'ü değerinde kredi kullanabiliyor. KrediPazari.com'un edindiği bilgiere göre, kredi TL cinsinden, satın alanacak konutun ekspertiz değerinin en fazla %75'ine kadar, 180 aya varan vadelerle kullanabiliyor. Hem mevcut hem de alınacak konut için ekspertiz değerlemesi yapılıyor. Sabit taksitlerle ödenecek kredinin aylık taksiti, tüketicinin gelirine göre uygun vade seçilerek planlanabiliyor.

Kredi sadece tapu üzerinde konut tipi "mesken" alımı amacıyla ve gerçek kişilerce kullanılması ön koşuluyla kullanılabiliyor. Sabit faizli kredilerde konut kredisi taksitlerinin bir ya da birden fazlasının erken ödenmesi talep edildiğinde, kalan vade 36 ayı aşmıyorsa ödenen anapara tutarının %1'ini, 36 aydan fazla ise %2'sini geçmeyecek tutarda tüketiciden masraf tahsil ediliyor.

Kaynak: KrediPazarı