Finansbank'tan Yüzde 100 Konut Kredisi

26/03/2014

Finansbank, yeni bir ev satın almak isteyen ancak bunun için önce mevcut evini satması gereken tüketicilere, "Evinizi Değiştiren Mortgage" ürünü ile hayallerindeki eve sahip olma fırsatı sunuyor.

Finansbank, yeni bir ev satın almak isteyen ancak bunun için önce mevcut evini satması gereken tüketicilere, "Evinizi Değiştiren Mortgage" ürünü ile hayallerindeki eve sahip olma fırsatı sunuyor.

Satın alacağı evi bulmuş olan ancak evini satamayan ya da bugünkü koşullar ile evlerini acilen satmak istemeyen ev sahipleri, Evinizi Değiştiren Mortgage ile artık yeni alacakları evin %100'üne kadar kredi kullanabiliyor. Evinizi Değiştiren Mortgage ile, kişiye özel olarak oluşturulan ödeme planı ile standart bir konut kredisine göre %40'a varan oranlarda daha düşük taksit ödeme imkanı sunuluyor. .Üstelik 36. aya konulan toplu ödeme tutarının konut satılarak erken ödenmesi durumunda toplu ödeme için herhangi bir erken kapama komisyonu tahsil edilmiyor.

Konut Kredisi Başvurusu için Gerekenler

-Satın alınacak ve mevcut konutun tapu fotokopileri
-Kimlik Belgesi (Nüfus Cüzdanı)
-İkametgah belgesi veya son tarihli cep telefonu faturası
-Maaş bordrosu- gelir belgesi

Evinizi Değiştiren Mortgage Ürününün Özellikleri

-Gerçek kişilerin mesken alımı amaçlı kullanılabilir.
-TL cinsinden kullanılabilir.
-Kredi vadesi 36-96 aydır.
-Satın alınacak konutun ekspertiz değerinin %100'üne kadar kredi kullanılabilir. Konut kredisi tutarı, mevcut konut ve yeni alınacak konutun ekspertiz değerlerinin toplamının %75'ini geçemez.
-Teminat olarak hem mevcut hem de alınacak konutun 1. dereceden ipoteği alınır.
-Ödeme planında 36. aya mevcut evin satımıyla elde edilecek toplu ödeme konulmaktadır. Bu tutarın mevcut konutun max. %75'ine kadar olabilir.
-İstenildiği takdirde Her Şey Dahil kullandırılabilir.
-Hem mevcut hem de alınacak konut için ekspertiz yapılır.
-Ödeme planında 36 aya konulan toplu ödeme tutarının tek seferde erken ödenmesi halinde (konutun satışı yapıldığı taktirde) erken kapama komisyonu alınmaz.

Kaynak: KrediPazarı