Forum İstanbul 2010’da ‘Kriz Sonrası Yeniden Yapılanma’ tartışılacak

13/05/2010

Forum İstanbul 20-21 Mayıs 2010 tarihlerinde ‘Küresel Kriz, Yeniden Yapılanma, Ulusal Dönüşüm’ ana temasıyla düzenlenecek.

kriz_01İlki 2002 yılında ‘Yarının Kurulması-Hedef 2023’ temasıyla gerçekleştirilen Forum İstanbul, bu yıl 20-21 Mayıs tarihlerinde ‘Küresel Kriz, Yeniden Yapılanma, Ulusal Dönüşüm’ ana temasıyla düzenlenecek.

Stratejik partnerleri Akbank, Hedef Alliance, TİM ve Finans Dünyası olan foruma Kuveyt Ulusal Bankası Grubu CEO’su Ibrahim Dabdoub, Deloitte Hindistan Başekonomisti Shanto Ghosh, Horizon Group Yönetim Kurulu Başkanı Victor Yuan, Avrupa Kalkınma Bankası Grup Müdürü Olivier Descamps da katılacak.

Forum İstanbul’a 2004 yılından bu yana stratejik partner olarak katkıda bulunan Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, “2010 Türkiye için değişimin ve yeniden yapılanmanın yılı. Bu yıl 2023 yılında ulaşmak istediğimiz Türkiye için nelerin yapılması gerektiğini tartışmak için çok uygun bir dönem. Bu yıl, kriz sonrasında oluşan yeni dünya düzenini ve Türkiye’yi ele alacağız” dedi.

Forum İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Canevi ise, “Küresel kriz tartışmaları Avrupa’ya sıçraması nedeniyle 2-3 yıl daha devam edecek. Kriz teması etrafında akademisyenler, iş adamları ve devlet adamları, deneyimlerini aktaracak” diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet