Garanti Bankası İşsizlik Sigortalı Mortgage Kampanyası

24/05/2016

Garanti Bankası'nın “İşsizlik Sigortalı Mortgage” kampanyası ile ücretli çalışanlar avantajlı koşullarla ev sahibi olabiliyor.

Garanti Bankası'nın “İşsizlik Sigortalı Mortgage” kampanyası ile ücretli çalışanlar avantajlı koşullarla ev sahibi olabiliyor. İşsizlik teminatıyla da kendilerini güvence altına alabiliyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen çalışanlar, hem bütçelerine uygun konut kredisi faiz oranları ile konut kredisi kullanabiliyor, hem de işsizlik sigortası yaptırarak, işsiz kalmaları durumunda borçları, konut kredisi hesaplama yapılarak aylık taksitlerinin sadece yarısını ödeyebilecek şekilde ayarlanabiliyor.

Kredi ödeme işlemi, 5 yıl ve daha kısa süreli kredilerde 12 aya kadar, 5 yıldan uzun süreli kredilerde ise 24 aya kadar yapılabiliyor. KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, borç sahipleri, işşsizlik sigortasının yanında hayat sigortası da yaptırarak kendilerini güvence altına alabiliyorlar. Bu durumda kredi alan kişinin vefatı halinde kalan borç varislerine devretmeden sigorta fonu tarafından karşılanıyor.

Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, günümüzde konut kredisi kullananların çoğunun ücretli çalışanların oluşturduğundan hareket ederek, yenilikçi yaklaşımlarla bu kampanyayı hayata geçirdiklerini belirtti. Tüm çalışanların kendi evlerini satın alırken geleceğe güvenle bakmalarını da sağlamak istediklerini belirten Altay, bu nedenle Garanti Mortgage olarak, ev sahibi olurken kredi ödemeleri ile ilgili güvende olmak isteyen çalışanları düşünerek, İşsizlik Sigortalı Mortgage kampanyasını başlattıklarını açıklayarak, önümüzdeki dönemde de, farklı kampanya ve fırsatlarla ev sahibi olmayı isteyen Garanti Bankası müşterilerilerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümleri sunmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Kaynak: KrediPazarı