Garanti Bankası'ndan Oyak Üyelerine Özel Masrafsız Konut Kredisi Kampanyası

19/08/2014

KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, 18 Ağustos-30 Eylül 2014 tarihleri arasında geçerli olan konut kredisi kampanyasından yararlanmak isyeten Oyak üyelerinden, kredi tahsis ücreti de alınmıyor.

Garanti Bankası Zafer Bayramı’na özel, ev sahibi olmak isteyen Oyak üyelerine hem 300 TL hediye bonus kazanıyorlar, hem de masraf indiriminden yararlandırıyor. Oyak üyeşeri, sadece 6 ay faiz ödemeli konut kredisi fırsatından yararlanabiliyor.

KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, 18 Ağustos-30 Eylül 2014 tarihleri arasında geçerli olan konut kredisi kampanyasından yararlanmak isyeten Oyak üyelerinden, kredi tahsis ücreti de alınmıyor. Bankanın yaptığı açıklamaya göre, kampanya kapsamında kredi kullanan kişiye ait Bonus, Flexi ve Paracard’a yapılacak bonus yüklemeleri, 5 Kasım 2014’te gerçekleştirilecek.

Yükleme yapılabilmesi için, kredinin yükleme tarihi itibariyla kapanmamış olması gerekiyor. Kart sahibi olunmaması durumunda ise, Paracard başvurusunda bulunulması gerekiyor. Hediye bonus, Bonus Plus ve Bonus Premium’a terfi edilmesi amacıyla kullanılamıyor. Ek kart sahibi olunması durumunda, ek karta yükleme yapılabiliyor. Bonus kazanılabilmesi için kredi başvurusunun onaylanması ve kullandırımı gerçekleşmiş olması gerekiyor.

Kaynak: KrediPazarı