Garanti Bankası’nın Üst Yönetimine Üç Atama Birden Yapıldı

21/02/2012

McKinsey&Company Türkiye Genel Müdürü Onur Genç, Garanti bireysel bankacılıktan sorumlu genel müdür yardımcısı oldu.

Garanti Bankası’nın üst yönetimine üç atama birden yapıldı. McKinsey&Company Türkiye Genel Müdürü Onur Genç, bireysel bankacılıktan sorumlu genel müdür yardımcısı oldu. Genç, Garanti’nin bireysel ve özel bankacılık ile çağrı merkezi faaliyetlerini yönetecek.

Genç, yeni görevine, gerekli yasal prosedürlerin tamamlanması ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) izninin alınmasının ardından Mart sonunda başlayacak.

Bankanın çeşitli kademelerinde 1997’den bu yana görev alan Ali Fuat Erbil de, 1 Mart 2012’den itibaren kurumsal bankacılık, finansal kurumlar, yurt dışı şube ve temsilcilikler, nakit yönetiminden sorumlu genel müdür yardımcısı olarak Garanti Bankası’nın üst yönetimindeki çalışmalarını sürdürecek. Bu görevi, bir süre önce ‘kendine zaman ayıracağım’ diyerek istifa eden Tolga Egemen yürütüyordu.

Garanti’nin bireysel bankacılık işkolundan sorumlu koordinatör olarak 2005’ten bu yana görev yapan Didem Dinçer Başer ise şubesiz bankacılıktan sorumlu genel müdür yardımcısı olarak atandı. Başer yeni görevine, gerekli yasal prosedürlerin tamamlanması ve BDDK izninin ardından başlayacak.

Kaynak: Hürriyet