Garanti'den Taksit Ertelemeli Konut Kredisi

18/02/2013

Garanti Bankası 'Taksit Ertemeli Konut Kredisi' ile dönemsel harcamalardaki ani artışlar nedeniyle kredi taksitlerini ödemekte zorluk yaşayacaklar yılda 2 taksitin erteleyebiliyor

Garanti Bankası 'Taksit Ertemeli Konut Kredisi' ile dönemsel harcamalardaki ani artışlar nedeniyle kredi taksitlerini ödemekte zorluk yaşayacaklar yılda 2 taksitin erteleyebiliyor. 

Taksit Ertelemeli Mortgage ile nakit akışına bağlı olarak belli dönemlerde, üzerinde anlaşılan ödeme planına ara verilebiliyor ve kredi taksitleri gecikmeye düşmeden ertelenebiliyor. Bu süre içinde bütçe düzenlemesi yapılarak aynı mortgage ürünü üzerinden konut kredisi hesaplamaya göre planlanan taksit ödemelerine devam edilebiliyor.

Taksit Ertelemeli Konut Kredisi'nin Özellikleri

•    Taksit Ertelemeli Mortgage uygun koşulları sağlayan tüm konut kredilerinde kullanılabilir.
•    Garanti Bankası'ndan konut kredisi kullanmış ya da kullanacak müşterilerin tamamı ilgili koşulları sağlamaları durumunda bu özellikten faydalanabilir.
•    TL cinsinden kullanılabilir.
•    Vadesi bir yıldan fazla olan aylık eşit taksitli kredilerde kullanılabilir.
•    İlk erteleme hakkı 12. aydan itibaren elde edilebilecek olup, hakkın kullanılabilmesi için kredi taksitlerinin erteleme tarihine kadar düzenli olarak ödenmiş olması gerekmektedir.
•    Aynı yıl içerisinde en fazla 2 taksit için erteleme hakkı elde edilebilir. Her iki erteleme hakkının da kullanılması durumunda, son erteleme tarihinden itibaren 12 ay boyunca tekrar erteleme yapılamaz.
•    Erteleme opsiyonundan faydalanabilmek için ertelenecek olan taksitin ödeme tarihinden en az 3 iş günü öncesine kadar şubeye başvurulması gerekmektedir.

En uygun konut kredisi için konut kredisi hesaplama aracı kullanılarak, istenilen kredi tutarı ve vadede göre bütçeye uygun taksit miktarları hesaplanabilir.

En Uygun Konut Kredisi Hangi Bankada? Bankaları Karşılaştırın

Kaynak: KrediDünyası