Halkbank'tan Güz Tarifesi Kredisi

07/11/2014

Halkbank, sonbahara özel “Güz Tarifesi” ile tüketicilerin nakite ihtiyacı olanları 36 aya varan vadelerle karşılıyor. Banka, 30.000 TL'ye kadar olan ihtiyaçlar için serbest ödemeli, artan veya azalan taksitli ya da ilk taksiti iki ay ertelemeli seçeneklerle tüketicilere farklı çözümler sunuyor.

Halkbank, sonbahara özel “Güz Tarifesi” ile tüketicilerin nakite ihtiyacı olanları 36 aya varan vadelerle karşılıyor. Banka, 30.000 TL'ye kadar olan ihtiyaçlar için  serbest ödemeli, artan veya azalan taksitli ya da ilk taksiti iki ay ertelemeli seçeneklerle tüketicilere farklı çözümler sunuyor.

Otomatik Ödeme Talimatı Verene Ekstra İndirim

Güz tarifesinden yararlanmak isteyenler en az 2 yeni otomatik ödeme talimatı vererek, +1 puan faiz indiriminden de yararlanabiliyor.

Örnek Kredi Hesaplama

KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, Güz tarifiesinden yararlanmak isteyenler 36 ay vadeyle, ayda 353 TL taksitle 10 Bin TL ihtyaç kredisi kullanabiliyor. Kredi için 50 TL dosya masrafı alınırken (kullandırılan kredinin %0.5'i) vade bitiminde toplamda ödenecek tutar kredi hesaplama yapıldığında 12.704,90 TL'ye karşılık geliyor. (Aylık ve yıllık maliyet oranları faiz, tahsis ücreti, sigorta ve vergileri kapsamaktadır. Toplam maliyet oranları 10.000 TL için örnek vade üzerinden hesaplanmıştır. Tahsis ücretine %5 Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) dahil değildir)

Kaynak: KrediPazarı