Halkbank'tan Öğretmenlere Özel İhtiyaç ve Konut Kredisi

13/11/2012

Halkbank, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel olarak eğitimcilere, ihtiyaç kredisi ve konut kredisi kampanyası başlattı

Halkbank, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel olarak eğitimcilere, ihtiyaç kredisi ve konut kredisi kampanyası başlattı. Bu kapsamda çalışan ve emekli, kamu ve özel sektördeki tüm öğretmen ve öğretim üyelerinin yararlanabileceği söz konusu kampanya, 7 Aralık 2012 tarihine kadar sürecek.
Halkbank'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, kampanya kapsamında üst limiti 30 bin TL olan ihtiyaç kredisinde, aylık yüzde 0.99'dan başlayan kredi faiz oranları ve 60 aya varan vadelerde kredi kullandırılacak.

Aylık yüzde 0.85 kredi faiz oranlarından başlayan konut kredisinde ise eğitimcilere, sabit eşit taksitli ödemenin yanı sıra, ilk taksiti 2 ay erteleme, molalı ödeme, her yıl artan taksitli veya azalan taksitli ödeme seçenekleriyle, ödemelerini bütçelerine uygun olarak belirleme fırsatı sunulacak. Ayrıca diğer bankalarda konut kredisi borcu devam eden tüketiciler için de dosya masrafsız, cazip kredi faiz oranları ile transfer imkânı sağlanabilecek.

Öğretmenlere Avantajlı Koşullarla Kredi

Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı İmamoğlu, kampanyayı, "Geleneksel hale gelen Öğretmenler Günü kredimizi birçok şey borçlu olduğumuz öğretmenlerimize avantajlı koşullarla sunuyor, Halkbank ailesi olarak bütün eğitimcilerin Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz" sözleriyle değerlendirdi

Kaynak: Anka