Halkbank'tan Yüzde 0.80 Faiz Oranlı ve 36 Ay Vadeli Konut Kredisi

01/08/2017

Halkbank Hesaplı Evim Konut Kredisi kampanyasından yararlanmak isteyenler, konut kredisi hesaplama yapıldığında ayda 3.200 TL taksit ödeyerek 100 bin TL konut kredisi kullanabiliyor.

Halkbank, Hesaplı Evim Konut Kredisi paketi ile konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyenlere, bütçelerine en uygun vade ve ödeme seçenekleriyle ev sahibi olma fırsatı tanıyor. Avantajlı faiz oranları sunan bankadan konut kredisi kullanmak isteyenler taksit ödemelerinizi ister aylık eşit taksitlerle, isterlerse kendi belirleyecekleri tutarlarla yapabiliyor. Banka, isteyen müşterilerine ilk taksitlerini 3 ay erteleme fırsatı da sunuyor. 3-120 ay vade aralığında ve %0.80'den başlayan faiz oranlarıyla konut kredisi kullanmak isteyenler masraf olarak 650 TL Ekspertiz ücreti, 155 TL ipotek tesis ücreti ödüyor. Konut Sigortası ve Zorunlu Deprem Sigortası prim tutarları ise konutun lokasyonu, metrekaresi vb. kriterlere göre değişiklik gösteriyor.

KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, Hesaplı Evim Konut Kredisi paketi için geçerli olan konut kredisi faiz oranlarından yararlanabilmek için, bankadan en az taksit tutarı kadar kredili mevduat hesabı açtırmak, kredi kartı başvurusu yapmak, en az üç adet otomatik ödeme talimatı vermek, Hayat Sigortası, Zorunlu Deprem Sigortası ve Konut Sigortası yaptırmak gerekiyor. (Hayat sigortası primi, müşterinin yaşı, cinsiyeti ve kredi tutarına bağlı olarak değişmekte olup, 100.000 TL 120 Ay vadeli kredi kullanan 35 yaşında erkek müşteri için bir yıllık sigorta primi ortalama 210 TL olarak hesaplanmıştır.)

Hesaplı Evim Konut Kredisi Paketi faiz oranları, yeni kredi kullandırımları için geçerli olup, yeniden finansman ve diğer bankalardan kullanılan kredilerin bankaya transferi için uygulanmıyor.

Yüzde 0.80 Faiz Oranlı ve 36 Ay Vadeli Konut Kredisi

Halkbank Hesaplı Evim Konut Kredisi kampanyasından yararlanmak isteyenler, konut kredisi hesaplama yapıldığında ayda 3.200 TL taksit ödeyerek 100 bin TL konut kredisi kullanabiliyor. Kredinin geri ödemesi yaklaşık 14.500 TL'ye karşılık geliyor. Aylık taksiti düşürerek vadeyi uzatmak isteyenler için de bankanın farklı kredi seçenekleri bulunuyor. 120 ay vade ve %0.89 faiz oranı ile konut kredisi kullanmak isteyenler ayda 1.360 TL taksit ödeyerek 100 bin TL konut kredisi kullanbiliyor.

Kaynak: KrediPazarı