HSBC'den Tüketicinin Kredi Notuna Göre %0.89'dan Başlayan Faiz Oranlarıyla Kredi

09/06/2014

HSBC'nin yaz ayına özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Bankalara Bireysel Kredi, Kredi Kartı ve Kredili Mevduat Hesabı ödemelerini düzenli yapan tüketiciler, sabit taksitlerle ve %0,89’dan başlayan faiz oranları ile nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

HSBC'nin yaz ayına özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Bankalara Bireysel Kredi, Kredi Kartı ve Kredili Mevduat Hesabı ödemelerini düzenli yapan tüketiciler, sabit taksitlerle ve %0,89’dan başlayan faiz oranları ile nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

Kampanya kapsamında faydalanılacak kredi faiz oranı Kredi Kayıt Bürosu Kredi Notu’na göre belirleniyor. KKB Kredi Notu 1.650’den yüksek ise Yüksek Not, KKB kredi notu 1.201 – 1.650 arasında ise Orta Not, KKB kredi notu 1.200 ve altında ise Düşük Not olarak değerlendiriliyor. Yüksek Not için aylık en düşük faiz oranı % 0,89 ve Düşük Not için en yüksek faiz oranı %1.55 olup, başvuru değerlendirme sırasındaki güncel kredi kayıt bürosu (KKB) risk raporu kredi notuna ve kredi vadesine göre değişiyor.

Kredipazari.com'un edindiği bilgilere göre ön değerlendirme sonucuna göre, başvurusu ön onay alan müşteriler, Telefon Bankacılığı Müşteri Hizmet Yetkilileri tarafından aranıyor ve talep etmeleri durumunda başvuru işlemleri Müşteri Hizmet Yetkilileri tarafından tamamlanıyor.

Kredi Notu Yüksek Olan Tüketiciye Ayda da 354 TL Taksitle 10 Bin TL Kredi

Banka kredi değerlendirme koşullarına göre, KKB Kredi Notu 1.650’den yüksek olan tüketiciler 36 ay vade ve %1.15 kredi faiz oranı ile kredi hesaplama yapıldığında ayda 354 TL taksitle 10 bin TL ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. Tüketiciden 250 TL dosya ücreti ve 72 TL ferdi kaza sigortası alınıyor.

12 ay Vadeyle 892 TL Taksitle 10 Bin TL Kredi

Kampanya kapsamında kredi notu yüksek olan tüketiciler, 12 ay vadeyle %0.89 faiz oranı ile ayda 892 TL taksitle de 10 bin TL kredi kullanabiliyor. Tüketiciden 250 TL dosya ücreti ve 56 TL ferdi kaza sigortası alınıyor.

Kredi Notu Düşük Olan Tüketiciye Ayda da 384 TL Taksitle 10 Bin TL Kredi

KKB kredi notu 1.200 ve altında olan Düşük Kredi Notuna sahip tüketiciler de 36 ay vade ve %1.55 faiz oranı ile de kampanyadan yararlanabiliyor. Tüketiciden 250 TL dosya ücreti ve 72 TL ferdi kaza sigortası alınıyor.

Kredi Koşulları

-2.500 TL ve üzerindeki tüm tüketici kredilerinde ferdi kaza sigortası talep edilmektedir.

-Dosya masrafı tüm vade ve tutarlarda sabit 250 TL + BSMV’dir.

-HSBC Bank A.Ş. 'nin sunmuş olduğu sigorta teminatları anlaşmalı sigorta şirketleri tarafından sunulmakta olup HSBC Bank A.Ş. çalışmakta olduğu sigorta şirketlerinin sigorta acentesidir.

-Bankanın bireysel kredi değerlendirme ek belge ve teminat isteme, faiz oranlarında ve kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkı saklıdır.

Kaynak: KrediPazarı