İnşaat Firmalarından Kadınlar Gününe Özel Konut Kredisi Kampanyası

08/03/2018

İnşaat Firmalarından Kadınlar Gününe Özel Konut Kredisi Kampanyası

Kadınlara Özel Kampanyalar

İnşaat firmaları yılın bazı dönemlerinde çeşitli kampanyalar hazırlayarak belirli kitleleri hedefliyorlar. 2018 yılında 8 Mart Kadınlar Günü de firmaların bugüne özel kampanyalar düzenledikleri tarihlerden biri oldu. Kadınlar Günü kampanyaları dahilinde konut kredi fiyat indirimleri ve yurtdışı tatilleri gibi seçenekler de yer alıyor.

Kadınlara Özel % 8 İndirim

Çukurova Gayrimenkul adlı firma Kartal’da biten ve teslimata hazır olan projesi Çukurova Balkon’da mevcut satış kampanyasına ilave olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kadın tüketicilere yönelik yüzde 8 indirim sağlayacağını bildirdi. Çukurova Gayrimenkul’ün devam eden kampanyasından yararlanmak isteyen kişiler sadece yüzde 5 oranında olan düşük peşinat rakamını ödeyerek konut sahibi olabiliyorlar. Tüketiciler peşinatın geriye kalan yüzde 15’lik bölümünü 1 yıl sonra, konutun toplam tutarının yüzde 80’lik bölümünü de 120 aya varan vadeli banka konut kredisi kullanarak ödeyebiliyorlar. Çukurova Gayrimenkul’ün Çukurova Balkon projesi, İstanbul Kartal’da bulunan Anadolu Adliye Sarayı ve Maltepe’de bulunan Maltepe Park AVM’ye yaklaşık 1.5 kilometre uzaklıkta, Kartal metrosuna 600 metre uzaklıkta, Ayos Ormanı yürüyüş parkuruna da 2 dakikalık uzaklıkta konumlanıyor.

Kadınlar Günü Check – Up Kampanyası

Özyurtlar Holding, 8 Mart Kadınlar Günü’nde, şirketin Garden City adlı projesinde yaşayan ve bu projeye dahil olan bütün kadınlara özel check – up imkanı sunuyor. Özyurtlar Holding’in bu kampanyasından 8 Mart 2018 tarihinde 09:00 – 18:00 saatleri arasında yararlanılabilecek.

8 Kadına Maldivler Tatili

Babacan Holding adlı inşaat firmasının satışı devam eden tüm projelerini içine alan Kadınlar Günü kampanyasında 8 Mart – 11 Mart 2018 tarihleri arasında konut satın alan kadınlar arasından belirlenecek olan 8 kişi firma tarafından Maldiv Adaları’na 5 gecelik tatil fırsatını yakalıyor. Babacan Holding’in bu kampanyası Babacan Premium, Babacan Port Royal, Prime Suites, Babacan Palace adlı projelerde geçerli olacak.

Kaynak: Kredi Memur