Kale kilit, konut sektörüne giriyor

07/12/2009

7 Aralık Pazartesi günü düzenlenen toplantıda İstanbul Beylikdüzü'nde inşası tamamlanan Kale Özgür Evleri tanıtıldı.

Kale kilit, konut sektörüne giriyorToplantıda konuşan Kale Kilit ve Kale Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sema Gürün, uzun yıllardır inşaat ve işletmesi gerçekleştirilen fabrika, iş merkezleri, alışveriş merkezi, okul ve hastane yapımı ile inşaat sektörünü yakından tanıyan Kale Kilit Grubu'nun Kale Özgür Evler ile konut sektörüne adım attığını söyledi. Gürün, önümüzdeki dönemde İstanbul'da Topkapı, Güzelce, Beylikdüzü, Çobançeşme ve Avcılar'da bulunan Kale Kilit Grubu'na ait arazilerde rezidans, konut ve alışveriş amaçlı projeleri hayata geçirmeyi planladıkları belirtti.

Sema Gürün, konuşmasında "Kale Kilit Grubu'nun ilk konut projesi olan Kale Özgür Evler'i, maket üzerinden değil tamamlanmış yerleşime hazır olarak satışa çıkararak, krize rağmen hareketliliğini koruyan konut sektöründe yeni bir anlayışı yaygınlaştırmayı hedefliyoruz" dedi.
Gürün, 20 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçen Kale Özgür Evler'in, Kale Kilit markasının güvenlik konusundaki deneyimini ve gücünü yansıtacağını belirterek, "Kale Kilit markası ile Türkiye'de iki evden birinde yer alarak kilit sektöründe liderliğimizi 56 yıldır sürdürüyoruz. Güvenlik ve konfor anlayışımızı Kale Özgür Evler ile konut sektörüne taşıyoruz.

Kale Özgür Evler, içte ve dışta sağladığı güvenlik ile diğer konut projelerinden farklılaşacak. Kale Özgür Evler'de grubumuzun diğer ürünleri olan Kale Çelik Kapı, Kale Kilit ve Kale Yangın Kapıları kullandık. Son teknolojiden yararlanan kameralı güvenlik sistemleri, haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren özel güvenlik görevlileri, kontrollü site girişi, otomatik yangın söndürme sistemi, boydan boya cam ve ahşap kaplı cephe sistemleri ve birinci sınıf malzeme kalitesi ile Kale Özgür Evler, güvenli ve konforlu şehir hayatının kapılarını aralayacak" şeklinde konuştu.

Kale Özgür Evler, 33 bin metrekare brüt inşaat alanı üzerine 2 blok 136 daireden oluşuyor. Normal kat köşe daireler 178 metrekare, normal kat orta daireler 160 metrekare, dubleks köşe daireler 281 metrekare, dubleks orta daireler 300 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Güvenlik, kalite, konfor konsepti ile hayat bulan Kale Özgür Evler'de fiyatlar 167 bin TL ile 510 bin TL arasında değişiyor.

Kale Kilit Grubu, Garanti Bankası, Akbank ve Vakıfbank ile yaptığı anlaşmalarla Kale Özgür Evler'in satışında ev sahibi olmak isteyenlere uygun faiz oranı ile uzun vadeli kredi kullanma imkanı sağlıyor.

Kale Özgür Evler'in zemin etüdleri ve temel sistem seçimi en son deprem yönetmeliğine uygun olarak hazırlandı ve depreme karşı maksimum güvence sunan C30 sınıfı beton, temelde ise radye jeneral sistem kullanıldı.

Kaynak: İhlas Haber