SALT ile Kredi Kartı Ödemesi Yapmak

08/03/2018

SALT yatırımcılara kredi kartı kolaylığı sağlıyor

Güvenli Kredilendirme Teknolojisi açılımıyla tanımlayabileceğimiz SALT, şifreli para birimlerinin hizmetlerinde bir katalizör görevi görme amacıyla kurulmuş bir program olarak tanımlanıyor.

SALT Sistemi Nedir?

SALT sisteminin ana fikri, kripto paralar konusunda başarı sağlamış olan pek çok yatırımcının varlıklarını satmayı tercih etmek yerine bu varlıkları elinde tutma opsiyonunu kullanmalarıyla ortaya çıktı. Kripto para varlıklarının geleneksel dünya hizmetleri olarak tanımlanan varlıklara dönüştürülmesi açısından bir değer değişimi platformu görevini üstlenen SALT, bu gelirleri satma konusunda kişilere yardımcı oluyor. Bu platform üzerinde yapılacak işlemlerden ziyade kazanç elde etmek çok daha önemli bir konu olarak görülüyor.

SALT Sisteminin Sağladığı Olanaklar Nelerdir?

SALT sistemi üyelik sistemi ile çalışıyor. Oluşturulan üyelikle kripto paralar geleneksel dünya hizmetlerine yani nakit paraya dönüşüyor. lk aşamada SALT coin satın alınması gerekiyor. SALT sisteminin resmi sitesine göre nakit parayla değişim yapılabilecek birçok kripto para bulunuyor. Bunlar arasında BTC, DASH, NEM, ETH, LTC gibi kripto paralar yer alıyor.

Ayrıca dönüştürülebilecek para birimlerine de geniş kapsamlı olarak yer veriliyor. Amerikan Doları, Yen, İngiliz Sterlini, İsviçre Frangı, Çin Yuanı gibi para birimleri yer alıyor. Üye olarak ve SALT coin satın alarak kripto paralar nakit paraya dönüştürme avantajına sahip olma fırsatı sağlıyor.

SALT Sisteminin İşleyişi

Üyelik oluşturulması ve SALT coin satın alımlardan sonra SALT sistemi borç yöntemi ile nakit para akışı sağlamaya başlıyor. Kripto paralar SALT sistemindeki hesaba yatırıp değer karşılığında alabilecek tutarı görme imkanı sunuyor. Değer için verilen borç karşılığında kripto paralar bir teminat olarak hesapta tutuluyor. Bu tutar karşılığında da nakit para akışı sağlanıyor ve bu parayı kredi kartı ödemesi de dahil olmak üzere istenilen alanda kullanma imkanı sağlıyor. Borç sisteme geri ödendiği takdirde de kripto paraların yeniden kullanabilme imkanı doğuyor.

Kaynak: Finans Para