Kredi Kartıyla Konut Satışı

20/10/2010

Teknik Yapı, sektörde bir ''ilki'' gerçekleştirerek, yeni projesini A Plus Konut Fuarı'nda tanıtacak ve 100 daireyi fuara özel fiyatlarla satışa sunacak.

40kartTeknik Yapı'dan yapılan açıklamada, Teknik Yapı'nın, 22-24 Ekim tarihlerinde Fulya Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan A Plus Konut Fuarı'nda, Türkiye'de ''ilk''e imza atarak yeni projesinin lansmanını gerçekleştireceği bildirildi.

Açıklamada, A Plus Konut Fuarı'nın açılışında bir basın toplantısı düzenleyecek olan Teknik Yapı'nın, tanıtacağı yeni projesindeki 100 dairesini fuara özel fiyatlarla satışa sunacağı kaydedildi.

Fuarda tanıtacağı yeni proje için özel fiyat avantajı sunacak olan Teknik Yapı'nın, satışa çıkaracağı daireler için yüzde 5 indirim uygulayacağı ifade edilen açıklamada, Samandra bölgesinde hayata geçirilecek olan ve ekonomik fiyatlarla satışa sunulacak projedeki daireleri almak isteyenlerin, 777 liradan başlayan peşinatları kredi kartıyla bile ödeyebilecekleri, yüzde 1 peşinat, sıfır faiz ve 120 ay vadeli satış fırsatlarının, fuar süresinde de uygulanacağı belirtildi.

Kaynak: Sabah