Kriz psikolojisini 39 bin YTL'lik konutla yenecek

04/12/2009

Dumankaya krizde sektörü canlandırmak için, fiyatları 39 bin YTL'den başlayan Adres projesini Tuzla'da hayata geçiriyor.

KrizKriz psikolojisini 39 bin YTL'lik konutla yenecek döneminde satışları hızlandırmak için harekete geçen perakendecilerin ardından inşaat sektörü de duruma el attı. Dumankaya İnşaat, fiyatları 39 bin YTL'den başlayan yeni projesine start verdi. Sektördeki durgunluğu canlandırmak için Tuzla Aydınlı'da elinde bulunan araziye yapacağı projeyi öne çekerek kriz ortamına uygun 280 konutluk Adres projesine başladı.

'İLHAM KAYNAĞI OLALIM'
Proje stüdyo, 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşacak. Projede yer alan 35 m2'lik 25 stüdyo daire aralık ayı boyunca yapılacak ön satışlarda 39 bin YTL ile 42 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satılacak. Projedeki dairelerin fiyatları 88 bin YTL'le kadar çıkacak. Daireler 19 bin 500 YTL peşinat geri kalanı ise bankalardan 120 aya vadelendirilecek. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, dönemin şartlarına uygun bir proje başlattıklarını belirterek "Böyle dönemlerde alımların ertelenmesi değil, aksine piyasalara dinamizm kazandıracak projelerin hayata geçirilmesi lazım. Bu proje de dönemin koşullarına uygun bir proje olarak öne çekildi" dedi. Dumankaya ayrıca "Bu projeyi şartlar oluşturdu" diye konuştu. Uğur Dumankaya ise "Bu dönemde bir boşluk gördük. Sektöre ivme kazandıralım dedik. İlham kaynağı olalım istedik" diye konuştu. Dumankaya, ellerindeki arazileri bu tarz projeler oluşturmak için de kullanabileceklerini belirtti.

Kaynak: Sabah