Marmaroom'da 36 Ay 0 Faizle Ev Sahibi Olma Fırsatı

12/07/2013

Marmaroom’da 36 ay 0 faiz imkanı ile ev sahibi olma fırsatı başladı. Ayrıca EVKO&MEOT İnşaat, yüzde 30 peşin 60 ay vade ile 0.79 faiz oranı ile şirket bünyesinde kredi kullanmak da mümkün

EVKO ile İngiltere kökenli yatırımcıların bir araya gelerek oluşturduğu EVKO&MEOT İnşaat grubunun imzası ile Maltepe Başıbüyük’de 13 bin m² alan üzerinde inşa edilen Marmaroom’da 36 ay, 0 faiz imkanı başladı. Marmara Denizi ve Süreyya Paşa Ormanı manzarasına sahip dairelerin manzarası fotoğraf ve video görüntüleriyle sunulduğu Marmaroom’da yüzde 40 peşin ödemeyle 36 ay 0 faiz imkanıyla sahip olmak mümkün. Ayrıca EVKO&MEOT İnşaat, yüzde 30 peşin 60 ay vade ile 0.79 faiz oranı ile şirket bünyesinde kredi imkanı da sunuyor.

Dairede Kullanılacak Tüm Ürünler Teşhir Salonunda Sergileniyor

Daire sahiplerinin ileriki zamanda herhangi bir sorunla karşılaşmalarını önlemek ve dairelerinin manzarası hakkında daha gerçekçi bilgi sahibi olmasını sağlamak amacıyla böyle bir hizmet sunan EVKO&MEOT Grubu, ayrıca inşaat alanında yer alan satış ofisinde, dairelerde kullanılacak mutfak, banyo, parke gibi tüm ürünleri de teşhir salonunda sergiliyor.

Yaklaşık iki ay süren hafriyat çalışmasının ardından ilk temellerin Haziran ayı başında atıldığı Marmaroom’da 3 Blok üzerinde toplam 260 daire bulunuyor. Istanbul Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Maltepe’de hayata geçirilen Marmaroom projesinde, İngiltere’den ithal edilen özel bir havadan görüntüleme aracıyla elde ettiği görüntüleri daire sahiplerinin beğenisine sunuyor.

Satışların hız kesmeden devam ettiği ve lansmana çıktığı günden bu yana dairelerin yüzde 50’sinden fazlasının sahipleriyle buluştuğu Marmaroom’da dairelerin büyüklükleri 55 - 145 m² arasında değişiyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinden meydana gelen Marmaroom'da 1 oda 1 salon daireler 54 - 61 m², 2 oda 1 salon daireler 74 - 84 ve 121 m² arasında değişirken, 3 oda 1 salon daireler 121-145 m² şeklinde tasarlandı.

Teslimler 2014’ün Yazında

Kadıköy-Kartal hattının orta noktasında yer alan ve Maltepe Metro istasyonuna, Sahil Yolu ve Bağdat Caddesi’ne yakınlığıyla dikkat çeken Marmaroom'da 8 bin m² yeşil alanın yanı sıra 2 bin 500 m² sosyal alan bulunuyor. Sosyal tesis alanı içerisinde biri açık biri kapalı olmak üzere iki yüzme havuzu, çocuk havuzu, tenis sahası, basketbol sahası, tenis kortu, masa tenisi, squash, fitness merkezi, sauna ve masaj salonu, kafeterya, kreş ve çocukların güvenli bir şekilde eğlenebileceği oyun alanları mevcut. Teslimlerin 2014 yılının yazında yapılacağı Marmaroom’da, ayrıca her daireye ait kapalı otopark ve depo alanı ile daha pek çok seçenek de sıralanıyor.

Kaynak: Milliyet