Odeabank Bireysel Finansman Kredisi İle Yanınızda

06/03/2018

Odeabank yüksek tutarlı nakit finansman ihtiyaçlar için avantajlı faiz oranları ile 'Bireysel Finansman Kredisi' kullanma fırsatı sunuyor

KrediPazari.com'un Odeabank'tan edindiği bilgilere göre: Odeabank yüksek tutarlı nakit finansman ihtiyaçlarınız için 'Bireysel Finansman Kredi' kampanyası ile ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.

Odeabank kredi kullanacak kişiye/yakınına ait bir gayrimenkulü ipotek altına alarak uygun faiz oranları ile ihtiyaç kredisinden faydalanma fırsatı sunuyor.

Teminat altına alınacak gayrimenkul, konut, işyeri ya da imarlı arsa olabiliyor. Konut için ekspertiz değerinin %80'ine, işyeri ve arsa için %50'sine kadar kredi kullanılabiliyor. Odeabank 1-48 aya varan vade seçenekleri ve %1.50 faiz oranları ile kredi desteği sağlıyor. Kredi hesaplama yapıldığında bireysel Finansman Kredisi kullnacak tüketiciden 443 TL dosya masrafı ve 177 TL ipotek tesis tahsis ediliyor.

Konut ipoteği ile kredi kullanılması durumunda, kredi Konut Finansmanı Yasası'na tabi olacağı için %5 BSMV (Bankacılık ve Sigorta Muameleleri Vergisi) muafiyeti olabiliyor. Bu durumda, ödeme planı haricinde bir erken ödeme yapılması ile erken ödenen anapara tutarının %2'sine kadar erken ödeme ücreti alınıyor.



 

Kaynak: Odeabank