Odeabank İle Ödeme Planını Kendin Belirle

08/03/2018

Odeabank ödeme planını kişiselleştirilebilen konut kredisi imkanı sunuyor

Odeabank satın alacağınız ev için konut kredisi hesaplama yaparak bütçenize en uygun seçenekleri belirleme imkanı sunuyor. Odeabank alacağınız konut kredinizi en uygun vade seçenekleri ile kişiselleştirebiliyor. Satın alacağınız konut için değer tespiti yapılıyor ve Odeabank ‘Ödeme Planını Kendin Belirle Mortgage’ seçeneği ile kredinizi kendi bütçeniz doğrultusunda şekillendirebiliyorsunuz.

Odeabank konut kredisi mevzuatına göre, satın almak istediğiniz konutun uzmanlar tarafından tespit edilen değerinin en fazla yüzde 75’i oranında konut kredisi kullandırabiliyor. Odeabank’ın ‘Ödeme Planını Kendin Belirle’ konut kredisi kampanyasından yararlanmak için, bir gelir belgenizin olması ve 18 yaşının üstü şartı aranıyor. İpotek alımı ile gerçekleşebilen Odeabank ‘Ödeme Planını Kendin Belirle’ konut kredileri, 120 aya varan vade seçenekleri sunulabiliyor.

Toplamı vade seçeneği 10 yılı aşan vade talepleri müşteriye özel değerlendirmelere tabi tutulabiliyor. Bunlara ek olarak, Odeabank Ödeme Planını Kendin Belirle konut kredisi ile satın alma işlemi gerçekleşecek olan konutun Zorunlu Deprem Sigortası (DASK) ve Konut Sigortası’nın yaptırılmasını zorunlu tutuyor.

Odeabank Ödeme Planını Kendin Belirle ile alınacak olan konut kredisinin başvurusu, şubeler aracılığı ile yapılabiliyor.

 

 

Kaynak: Finans 365