POLSAN Kredi Faiz Oranlarını Revize Etti

09/09/2013

Kredipazari.com'un edindiği bilgilere göre POLSAN'a uygulanan kefilli konut kredisi faiz oranı %1.05, kefilsiz oran ise % 1.15 olarak belirlendi.

Aktif büyüklüğüne göre ilk 10 (on) bankanın açıkladığı reel faiz oranları esas alınarak, para piyasalarındaki ani değişimler neticesinde ve ekonomik gerekler göz önünde bulundurularak POLSAN'a uygulanan borç verme faiz oranları revize edildi.

Kredipazari.com'un edindiği bilgilere göre Polis Bakım ve Yardım Sandığı’nın borç verme hizmeti kapsamında kullandırılan borç çeşitlerinde, kefilli ve kefilsiz borçlanmalarda faiz oranları 06 Eylül  2013  tarihinden itibaren değiştirildi.

Alınan kararla birlikte, tüm mevcut borçlanma türlerinin yeni ihtiyaç borçlanması ile, yeni aidat borçlanmasının mevcut aidat borçlanması ile, ihtiyaç ve aidat dışındaki tüm borçlanmaların da birbiri ile, mahsuplaştırılabilmesi, risk görülen ortakların mahsuplaşma ve yeni borçlanma taleplerinin karşılanmaması veya risk derecesine göre kısmen karşılanması, ihtiyaç kredisinde vadenin  48 aya çıkarılmasına karar verildi.

Kefilli Konut Kredisi Faiz Oranı % 1.05

POLSAN'a uygulanan kefilli konut kredisi faiz oranı %1.05, kefilsiz oran ise % 1.15 olarak belirlendi.

ihtiyaç Kredisinde Oran % 1.24

Faiz oranlarının revize edilmesiyle ihtiyaç kredisi kefiili fiaz oranı % 1.24, kefilsiz durumda ise % 1.39 olarak belirlendi.

Kaynak: KrediPazarı