Şekerbank Konut Tamamlama Kredisi

06/12/2016

Şekerbank Konut Tamamlama Kredisi ile konutu henüz tamamlanmamış olanlar,Şekerbank özel konut kredisi faiz oranları ile konut tamamlama kredisi kullanabiliyor.

Şekerbank Konut Tamamlama Kredisi ile konutu henüz tamamlanmamış olanlar,Şekerbank özel konut kredisi faiz oranları ile konut tamamlama kredisi kullanabiliyor. Belirli bir tamamlanma seviyesine gelmiş ancak halen yapımı devam eden konutlar için kullanılabilen kredi, kişinin bütçesine uygun ödeme planlarıyla  120 ay vadeye kadar kullanılabiliyor.

Konut Tamamlama Kredisinin Özellikleri

Kredi kullanmak isteyen kişi bütçesine uygun taksitlerle ödeme planını oluşturabiliyor. Kredi sadece TL cinsinden maksimum 120 ay vadeye kadar kullanılabiliyor. Kredi kulanmadan önce konutun tamamlanma seviyesini belirlemek için ekspertiz raporu düzenleniyor ve konuta bir değer biçiliyor. Ekspertiz değerinin % 60'sine kadar kredi kullanabiliyor.

KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, sabit faizli kredide, erken ödeme halinde erken ödeme tutarı üzerinden tutarın, kalan vadesi 36 ayı aşmayan kredilerde %1’i, kalan vadesi 36 ayı aşan kredilerde ise %2’si kadar erken ödeme ücreti alınıyor. Erken ödeme, erken kapama, ara ödeme ve başka şekillerde ödeme planında belirtilen vadelerden önce yapılmış tüm ödemeler erken ödeme olarak kabul ediliyor.

Kredi başvurularında kefil şartı aranmamakla birlikte banka gerekli gördüğü durumda kefil talep hakkını saklı tutuyor

Kaynak: KrediPazarı