Sıfır Faiz ve Yüzde 1 Peşinatla Ev

12/12/2011

Teknik Yapı Maltepe’de İnşa Ettiği Deluxia Dragos Projesinde Kredi Faiz Oranlarını Sıfıra Çekerek Peşinatı Yüzde 1’e İndirdi

a112Teknik Yapı Maltepe’de İnşa Ettiği Deluxia Dragos Projesinde Kredi Faiz Oranlarını Sıfıra Çekerek Peşinatı Yüzde 1’e İndirdi

Kredi faiz oranlarının yüzde 1 sınırının üzerine çıktığı şu dönemlerde başlattığı yeni yıl hazırlık kampanyası ile müşterilerine uygun koşullarda ev sahibi olma imkanı tanıyan Teknik Yapı, Maltepe Drogos’ta inşa ettiği Deluxia Dragos projesi için peşinatı yüzde 1’e, faiz oranını ise sıfıra çekti.

500 konutun yer aldığı ve Dragos kıyılarında hayata geçen projede daire fiyatları 118 bin 400 liradan başlayarak 472 bin 600 liraya kadar çıkıyor. Kampanyadaki sıfır faiz olanağı, değişen taksit tutarına göre 48 ay vadeye kadar uzanıyor.

Taksitler 813 Liradan Başlıyor


Kampanyada sunulan diğer avantajlar arasında 118 bin 400 liradan başlayan daire fiyatları, 813 liradan başlayan taksit ödeme seçeneği, tüm vadelerde yüzde 1’in altında kalan faiz oranları ve 1.184 lira peşinatla daire alma olanağı gibi farklı seçenekler de yer alıyor.

‘Yeni Bir Yıl, Teknik Yapı’dan Yeni Bir Daire’ kampanyası, yüzde 1 peşinata bağlı olarak ödeme şartlarında da isteğe bağlı farklı ara ödeme alternatifleri sunuyor.

Bu ödeme seçeneğinde yüzde 1 peşinat ile daire almak isteyenler altı ayda ödeme yaparak kanuni peşinat yükünü üç eşit takside bölme imkanına sahip oluyor. Farklı peşinat veya vade seçeneği tercih edenlerin ödeyeceği faiz yüzde 0.27 ile yüzde 0.99 arasında değişiyor.

Projede yer alan dairelerin yüzde 50’sinden fazlasında kat bahçesi ve balkon bulunuyor. Ayrıca  fitness center, step, aerobic, plates merkezi, Türk hamamı, sauna, steamroom, masaj odaları, çocuk kulübü, TV odası, kütüphane, toplantı odası, dinlenme odaları, site lokali bina içinde projelendirilirken, bina dışında ise açık yüzme havuzu, yarım saha basketbol sahası, çocuk parkı, yürüyüş ve koşu parkuru gibi sosyal içerikli alanların yer alıyor. Proje Kasım 2013’te teslim edilmeye başlanacak.

Avrupa’daki krizden kendini soyutlamasını bilen Türk ekonomisine paralel büyüyen gayrimenkul sektörünün 2012’de daha iyi bir performans göstereceğine inandığını belirten Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım “Cari açığa bağlı olarak bir miktar artış gösteren konut kredisi faizlerinin olumsuz etkisinin 2012’de ortadan kalkacağını düşünüyoruz” dedi.

Kaynak: Star