TEB'den Eczacılara Özel Konut Kredisi

17/05/2012

Konut kredisi kullanan ve geri ödemesi bulunan eczacılar, TEB Molalı Konut Kredisi ile gecikme faizi olmadan her sene diledikleri 2 ay boyunca konut kredisi ödemelerine ara verebiliyor.

Türk Ekonomi Bankası uygulamaya koyduğu "Eczacı Paketi" ile hem eczacılar hem eczanelere özel ürün ve hizmet paketini sunuyor.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), ''Profesyoneller Paketi'' çerçevesinde uygulamaya koyduğu ''Eczacı Paketi'' ile hem eczacılar hem eczanelere özel ürün ve hizmet paketini sunuyor.

TEB açıklamasına göre, eczaneler için nakdi krediler, mal tedarik ödeme çözümleri ve eczane paket sigortası gibi ayrıcalıklı ürünler sunan paket kapsamında kişisel finansal ihtiyaçlar da yer alıyor. Paketten faydalanan eczacılar; konut kredisinden ihtiyaç kredisine, eğitim-seminer kredilerinden bireysel emeklilik imkanlarına ve TEB Profesyonel Kart avantajlarına kadar birçok ayrıcalığa sahip olacak.

''Eczacı Paketi'', söz konusu ürün ve hizmetler bütünüyle eczacıların mesleki ve özel hayatlarına dair tüm ihtiyaçlarını eksiksiz olarak karşılamayı amaçlıyor. Eczacılar, bunların yanı sıra kendilerine özel TEB World Profesyonel Kart'ın asistanlık hizmetlerinden de faydalanabiliyor.

Eczanelerin karşı karşıya olduğu bütün risklere karşı özel olarak tasarlanmış Eczane Paket Sigortası da ''Eczacı Paketi'' kapsamında sunulan özel hizmetler arasında ön plana çıkıyor. Bu kapsamda ilaçların bozulmasına karşı da sigorta yaptırılabildiği gibi taşınan para ve kupür teminatları ile eczanelere özel çözümler sunuluyor. Elektronik cihazlarda ve nakil sırasında para vb. değerli mallarda meydana gelecek zararlar ve eczane çalışanlarının suistimalleri neticesinde oluşabilecek maddi zararlar da teminat altına alınabiliyor.

TEB, ''Eczacı Paketi''nin lansmanı şerefine kendisi için TEB World Profesyonel Kart, eczanesi için ise TEB Kredili Ticari Mevduat Hesabı, TEB Çek Karnesi ve TEB POS satın alan eczacılara 1 yıl boyunca bu ürünlerin sahipliklerine devam ettirmeleri ve aylık 2 bin 500 lira Kredili Ticari Mevduat Hesabı bakiyesi yaratma sözü vermeleri durumunda 500 lira, aylık 2 bin 500 lira Kredili Ticari Mevduat Hesabı bakiyesi yaratma sözü vermeleri durumunda ise 1.000 lira Worldpuan hediye ediyor. TEB, bu ödül kampanyası aracılığıyla eczacıların hem hayatlarını hem de eczanelerini destekliyor.

Konut kredisi kullanan ve geri ödemesi bulunan eczacılar, Molalı Konut Kredisi ile gecikme faizi olmadan her sene diledikleri 2 ay boyunca konut kredisi ödemelerine ara verebiliyor. Kredi kullandırım tarihinden itibaren en az 6 ay geçmiş ve ödemelerini düzenli yapmış olan eczacılar Molalı Konut Kredisi’nden yararlanabiliyor.

TEB'den Konut Kredisi alan eczacılar, Ücretsiz Taşınma ve Konut Destek Paketi'nin de sahibi oluyor. Bu paket sayesinde eczacılar noterden verecekleri bir vekaletle ikametgah kaydının, elektrik aboneliğinin, su aboneliğinin, doğalgaz aboneliğinin eski lokasyondaki kaydının iptali ve naklinin yanı sıra; limitli konut destek hizmetlerinden ve sınırsız konut onarım organizasyon hizmetinden faydalanabiliyor. Farklı bir şehre taşınma sırasında sunulan ücretsiz danışmanlık hizmetleri de paket kapsamında yer alıyor.

Bireysel Bankacılık alanındaki ürün ve hizmetlerini çeşitlendirmeyi ve derinleştirmeyi hedefleyen TEB, ''Profesyoneller Paketi'' kapsamında gelecek dönemde, mühendis, mimar, avukat, hakim, savcı, noter, veteriner, mali müşavir ve muhasebecilere özel paketlerini müşterilerine sunmayı planlıyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı