Türkiye Finans'tan Dosya Masrafsız Konut Kredisi Kampanyası

22/08/2014

Türkiye Finans ev sahibi olmak isteyenleri 'Dosya Masrafsız Konut Kredisi' kampanyası ile ev sahibi yapıyor.

Türkiye Finans ev sahibi olmak isteyenleri 'Dosya Masrafsız Konut Kredisi' kampanyası ile ev sahibi yapıyor. Satın alınacak konutun ekspertiz değerinin en fazla %75'ine kadar finansman sağlanan kampanyadan, sadece mesken alımı amacıyla gerçek kişiler yararlanabiliyor. Kullanılacak konut kredisi için, Konut Güvence Sigortası ve DASK yaptırılıyor.

KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre 11 Ağustos 2014 – 12 Eylül 2014 tarihleri arasında geçerli olan kampanyada kredi oranları %0.89-%0.94 aralığında değişiyor.

Ayda 1.393 TL Taksitle 100 Bin TL Konut Kredisi

Türkiye Finans'ın başlattığı dosya masrafsız konut kredisinden yararlanmak isteyenler 120 aya varan vadelerden yararlanabiliyor. Buna göre tüketici, ayda 1.393 TL taksit ödeyerek 100 bin TL konut kredisi kullanabiliyor. Masraf olarak tüketiciden 750 TL ekspertiz ücreti ve 250 TL ipotek tesis ücreti alınıyor. Kredinin yıllık maliyeti ise %11.53'e karşılık geliyor.

İlan edilen kar ve komisyon oranları belirlenen tarih aralığında geçerli olup, yıllık maliyet oranlarına, kâr, ekpertiz ve ipotek tesis ücreti dahil edilmiş olup sigorta masrafları hariç tutulmuştur. Sigorta primleri; finansman tutarı, vade, müşterinin yaşı, evin lokasyon ve m2'sine göre değişmektedir.

Kaynak: KrediPazarı