VakıfBank Worldcard Nakit İhtiyaçları Taksitlendiriyor

17/05/2016

Vakıfbank Worldcard ile nakite ihtiyacı olanlar uygun faiz oranları ile nakit ihtiyaçlarını taksitlendirebiliyor.

Vakıfbank Worldcard ile nakite ihtiyacı olanlar uygun faiz oranları ile nakit ihtiyaçlarını taksitlendirebiliyor. ilgili dönem içerisinde Nakite Taksit işleminden en fazla 2 kez faydalanabiliyor. KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, 31 Mayıs 2016 tarihine kadar geçerli olan kampanyadan asıl ya da ek kart sahipleri faydalanabiliyor.

Kampanyalı NakiteTaksit işlemlerinden faydalanabilmek için ayrı bir sözleşmeye veya ek bir protokole ihtiyaç duyulmadığı gibi, SMS ile katılım şartı da bulunmuyor. Nakit tutarına göre kampanyaya katılım şartları değişebiliyor. 1.200 TL ve 3.000 TL NakiteTaksit işlemleri İnternet Bankacılığı, ATM, Şube, Telefon Bankacılığı kanallarından, 5.000 TL Nakite Taksit işlemleri içinse sadece Şube ve Telefon Bankacılığı’ndan yapılabiliyor.

Kampanya dahilinde yapılacak taksitli nakit avans işlemlerinin, “Taksitli Nakit Avans” menüsü kullanılarak yapılması gerekiyor. Bu menüden, belirtilen taksit ve tutar dışında yapılacak tüm işlemlere, ilgili dönemde geçerli olan NakiteTaksit faiz oranı (aylık %2.02) yansıtılıyor. Kullanılacak nakit tutarına göre hesaplanana taksit tutarları ödeme planında belirtilen tarihlerde ekstrelere borç olarak yansıtılıyor.

Nakit İhtiyacına Göre Faiz Oranı Değişiyor

Taksitli nakit avanstan yararlanmak isteyenler avans tutarına göre belirlenen faiz oranlarından ekstra faiz dışında ekstra bir komisyon, ücret ödemeden yararlanabiliyor. 1.200 TL avans için %2.02 faiz oranı yerine %1.79, 3.000 TL için %2.02 faiz oranı yerine %1.59, 5.000 TL için ise yine %2.02 yerine %1.49 faiz uygulanıyor. Faiz dışında hlınmayacaktır. Kampanyadan, nakit çekim işlem kriterlerine uygun, kullanılabilir nakit limiti yeterli olan müşterilerimiz faydalanacaktır. 1.200 TL için aylık maliyet %2.15, yıllık maliyet oranı ise %25.77, 5.000 TL için aylık maliyet oranı %1.79, yıllık maliyet oranı ise %21.46’dır.

Kaynak: KrediPazarı