Yapı Kredi'den Süper Kredi

01/04/2013

Yapı Kredi’nin %0.53’ten başlayan faiz oranlı, ister faizsiz peşin komisyonlu, ister masrafsız bireysel ihtiyaç kredisi ile tüketicinin ihtiytaçlarını ertelemeden karşılıyor.

Yapı Kredi’nin %0.53’ten başlayan kredi faiz oranlı, ister faizsiz peşin komisyonlu, ister masrafsız bireysel ihtiyaç kredisi ile tüketicinin ihtiytaçlarını ertelemeden karşılıyor.

Yapı Kredi emekli müşterileri sadece nüfus cüzdanı, kamu çalışanı müşterileri ise nüfus cüzdanı ve kamu kurum kimlikleriyle hemen kredi başvurusunda bulunabiliyor.

Kredidunyasi.com.tr'nin edindiği bilgilere göre Mart ayında ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen tüketiciler, kredi hesaplamasına göre düşük masraflı ve komisyonlu 6.000 TL tutarında 36 ay vadeli %0,53 aylık faizli kredi için 187 TL aylık taksit ödeyecek. Kredini masrafı ise 642 TL. (Bireysel İhtiyaç Kredisi toplam masrafları için grup hayat sigortası (30 yaş için), kredi açılış ücreti, katkı payı ve vergiler dahil edilmiştir.)

Aynı tutarda kredi masrafsız olarak kullanmak istenildiğine ise yıllık maliyet oranı ve aylık faiz oranını daha yüksek rakamlara çıkıyor. Bankanın Düşük Faizli ve Komisyonlu kredi seöeneğinin yanında, Maaş ve Kamu Çalışanlarına Özel Kredi, Kamuya Maaşın 15 Katına Kadar Kredi
Faizsiz Kredi, Masrafsız Kredi ve Nazar Boncuklu Masrafsız Kredi seçenekleri de bulunuyor

Düşük Faizli ve Komisyonlu Kredi Hesaplama Tablosu:

Kredi Tutarı Vade Aylık Faiz Oranı Toplam Masraf Aylık Toplam Maliyet Oranı Yıllık Toplam Maliyet Oranı Aylık Taksit Tutarı
6.000 TL 36 ay 0,53% 642 TL 1,29% 15,48% 187 TL

Bireysel İhtiyaç Kredisi toplam masrafları için grup hayat sigortası (30 yaş için), kredi açılış ücreti, katkı payı ve vergiler dahil edilmiştir. Aylık ve yıllık toplam maliyet oranlarına ve taksit tutarlarına vergi ve fon dahil edilmiştir. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. faiz oranını, dosya masrafını ve kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Kaynak: KrediDünyası