Yurtdışı Yerleşiklere Konut Kredisi Fırsatı

14/03/2018

Odeabank, ‘Yurt dışı Yerleşiklere Konut Kredisi’ imkanı ile yurt dışında yaşayan ve yurt dışında konut sahibi olmak isteyen Türkiye vatandaşlarının yararlanabileceği yeni bir konut kredisi türü ile müşterilerini memnun etmeyi amaçlıyor

Odeabank’ın sunduğu ‘Yurtdışı Yerleşiklere Konut Kredisi’ imkanı ile yurtdışında yaşayan Odeabank müşterilerine konut alımları sırasında büyük kolaylıklar sağlıyor. Odeabank’ın tasarladığı Yurtdışı Yerleşiklere Konut Kredisi hizmeti, TL bazında bir konut kredisi tipi olmakla beraber Odeabank müşterilerinin yaşadığı ülkelere göre değişiklikler gösteriyoruro veya dolar olarak da konutun ekspertiz değerinin en fazla % 50’si oranında kredi kullanılabiliyor.

Odeabank Yurtdışı Yerleşiklere Konut Kredisi İçin Gereken Belgeler

Odeabank’ın Yurtdışı Yerleşiklere Konut Kredisi hizmetinden faydalanmak ve başvuruda bulunmak i pasaport ve yurtdışında ikametin gerçekleştiği adresin belirtildiği bir ikamet belgesi,yurtdışında sahip olunmak istenen konutun ücretinin en az % 50’sinin ödendiğini gösteren belge ve bu ödeme ile ilgili bir hesap hareket dokümanı isteniyor.

Odebank konutun değer tespiti için ekspertiz raporu hazırlıyor. Odebank ‘Yurtdışı Yerleşiklere Konut Kredisi’nde faiz oranı 120 ay için % 1,14 seviyesinde seyrediyor.

Kaynak: Finans 365