Ziraat Bankası Konut Kredisi Kampanyası

08/05/2017

Ziraat Bankası, konut kredisi kampanyası ile ev sahibi olma isteyenleri, ekspertiz değerinin yüzde 80'ine kadar konut kredisi kullandırarak ev sahibi yapıyor.

Ziraat Bankası, konut kredisi kampanyası ile ev sahibi olma isteyenleri, ekspertiz değerinin yüzde 80'ine kadar konut kredisi kullandırarak ev sahibi yapıyor. Bankanın; Ortak Konut Kredisi, Anlaşmalı Konut Projeleri , OYAK Üyelerine Özel Konut Kredisi, Komisyonsuz Konut Kredisi, Transfer Konut Kredisi, İnşaat Tamamlama Kredisi, İlk Yıl Sadece Faiz Ödemeli Konut Kredisi 
ürünleri bulunuyor.

120 ay vadeye kadar kullanılabilen sabit faiz oranlı Ziraat Bankası Konut Kredisi'nde, sabit faiz avantajı ile kredi süreci boyunca taksit tutarı sabit kalıyor. Satın alınacak konuta ipotek konularak, teminat olarak alınıyor, kredi başvuru aşamasında kefil istenmiyor ancak banka ihitiyaç gördüğü noktada kefil talep ediyor.

100 bin TL Konut Kredisi Ödeme Planı

Ziraat Bankası konut kredisinde aylık faiz oranı yüzde 1.05-1.07 aralığında değişiyor. 100 bin TL 120 ay vade seçenekli sabit faiz oranlı konut kredisi için konut kredisi hesaplama yapıldığında aylık taksit 1.484 TL'ye, toplamda ödenecek faiz ise 78 bin TL'ye karşılık geliyor.

200 bin TL Konut Kredisi Ödeme Planı

200 bin TL konut kredisi kullanabilmek için de aylık 3.000 TL taksit ödemek gerekiyor. Banka kriterlerine göre bu koşullarda kredi kullanmak isteyen tüketicinin bankaya yaklaşık 6.000 TL civarında gelir beyan etmesi gerekiyor.

Kaynak: KrediPazarı