Ziraat Bankası'ndan Emeklilere Özel Yüzde 0.88 Faiz Oranlı Konut Kredisi

27/07/2017

Ziraat Bankası emeklilere özel #konutkredisifaiz oranı %0.88'den başlıyor.

Ziraat Bankası Emeklinin Artısı Kredi Paketi ile maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alan emekliler konut ve nakit ihtiyaçlarını avantajlı koşullar ile karşılıyor.

Yüzde 0.88 Faiz Oranlı Konut Kredisi

Bankanın emeklilere özel uyguladığı konut kredisi faiz oranı %0.88'den başlıyor. KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, İhtiyaç sahipleri, ayda 1.352 TL taksitle, 120 ay vadeyle 100 bin TL konut kredisi kullanabiliyor. Konut kredisi hesaplama yapıldığında yıllık maliyet oranı %11.35'e karşılık geliyor. (Yıllık maliyet oranı, faiz tahsis ücreti ve vergiler temel alınarak hesaplanmıştır). Masraf olarak tüketiciden 500 TL kredi tahsis ücreti, 35 yaş için 1 yıllık ortalama sigorta 102,57 TL sigorta ücreti talep ediliyor.

Kredi paketine ait faiz oranlarından; Bankkart, Talimat Ürünü ve Kredili Mevduat Hesabına sahip olan veya yeni başvuruda bulunan, Kredi Kartı, İnternet Bankacılığı, Bireysel Emeklilik, Ailem Ziraat Güvencesinde, DASK, Konut Sigortası, Kasko ve Eşya Sigortası ürünlerinden en az iki tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabiliyor.

Kaynak: KrediPazarı