« Haberler

Akbank Güncel Konut Kredisi Ürünü

23/07/2018

Türkiye'nin en çok konut kredisi kullandıran özel bankaları arasında yer alan Akbank 120 ay vade için %1.81 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. KrediPazari.com Akbank güncel konut kredisi ürününün detaylarını araştırdı.

Konut kredisi kullanmak istiyorum diyen kişilerin en çok tercih ettikleri bankalardan biri olan Akbank müşterilerinin farklı ihtiyaçlarına yanıt verebilmek için birbirinden farklı pek çok konut kredisi paketi bulunduruyor.

Akbank Konut Kredisi Faiz Oranları 2018

Sıklıkla konut kredisi faiz oranlarını güncelleyen Akbank şu anda %1,81 konut kredisi faiz oranı ile konut kredisi onayı veriyor. Ziraat Bankası konut kredisi ve Halk Bankası konut kredisi faiz oranları ile kıyaslandığında oldukça yüksek olan Akbank konut kredisi oranları yine de kolay konut kredisi onayı almak isteyen kişiler tarafından tercih ediliyor. Kamu bankalarından konut kredisi çıkmayan bir çok vatandaş AkBank konut kredisi ürünlerinden yararlanabiliyor.

Akbank Konut Kredisi Ürünleri

Akbank müşterileri için birbirinden farklı pek çok konut kredisi paketini kullanıma sunuyor. Bu sayede farklı ihtiyaçlara yönelik farklı çözüm önerileri sunmayı amaçlayan banka tarafından sunulan konut kredisi paketleri şu şekilde sıralanıyor;

Akbank Sabit Faizli Konut Kredisi Kampanyası

Akbank İndirimli Konut Kredisi Kampanyası

Akbank Kentsel Dönüşüm Kredisi Kampanyası

Akbank Peşinatsız Konut Kredisi Kampanyası

Akbank Ara Ödemeli Konut Kredisi Kampanyası

Akbank Yeni Evim Konut Kredisi Kampanyası

Akbank Dönemsel Ödemeli Konut Kredisi Kampanyası

Akbank Balon Ödemeli Konut Kredisi Kampanyası

Akbank Artan Ödemeli Konut Kredisi Kampanyası

Akbank Konut Kredisi Hesaplama

Akbank konut kredisi hesaplama yapıldığında 120 aylık %1.81 faiz oranında 100.000 TL konut kredisi için aylık ödeme miktarı 2.048 TL oluyor. Toplam geri ödeme miktarı ise 245.760 TL’ye karşılık geliyor.

Akbank Konut Kredisi Masrafları

Akbank konut kredisi ürünü kapsamında öncelikle 850 TL sabit fiyatlı ekspertiz ücreti talep ediyor. Buna ek olarak 500 TL kredi tahsis ücreti ve 166 TL taşınmaz rehin ücreti uyguluyor. Konut kredisi ürününün aylık maliyet oranı ise 1,6657 oluyor.

Kaynak: KrediPazarı
Full version ©2015 KrediPazarı. Her hakkı saklıdır