« Haberler

HalkBank’tan Büyüyen İhracatçı Kredisi

22/06/2018

HalkBank döviz kazancı bulunan ve ihracat yapan KOBİ’lere uygun fırsatlarda Büyüyen İhracatçı Kredisi kullandırıyor.

Büyüyen İhracatçı Kredisi Nedir?

İhracatçı veya ihraç kayıtlı satış yapan imalatçılar ile Vergi Resim ve Harç istisnası Belgesi bulunan döviz kazandırıcı hizmet ve faaliyeti olan Firmalara, uygun finansman maliyeti sunan nakit işletme kredisidir.

Halkbank Büyüyen İhracatçı Kredisi Avantajları

12 aydan 24 aya kadar vade imkanı sunan Halkbank Büyüyen İhracatçı Kredisi faiz oranları oldukça düşük bir seviyede karşınıza çıkmaktadır. Bu kredinin faiz oranlarını öğrenmek için şubeyi ziyaret etmeniz ya da müşteri hizmetleri ile görüşmeniz yeterli olacaktır.

Halkbank Büyüyen İhracatçı Kredisinin en cezp edeci avantajlarından biri, kurdaki dalgalanmalara karşı koruma özelliğine sahip olan ürünleri banka tarafından kullanabilmesidir. Koruma ürünlerini kullanan kişiler ise bankanın birçok ürün ve hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabilecektir. Üstelik kredinin düşük faizli olması, vade süresinin uzun olması ve de aylık eşit taksitli bir kredi olması da kredinin avantajları arasında yer almaktadır.

Halkbank Büyüyen İhracatçı Kredisi Çekme Koşulları

Halkbank Büyüyen İhracatçı Kredisi, ihracatçılar için özel olarak hazırlanmış olan bir kredidir. Bu krediye başvuru yapabilmek için öncelikle ihracatçı ya da Vergi Resim ve Harç İstisnası Belgesi olan döviz kazandırıcı firmalardan biri olmanız gerekmektedir. Bunun dışında gerekli olan şartlar ise şu şekildedir:

Nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport

İhracat oranınızı gösteren belgeler

Kredi başvuru formu

Banka tarafından istenebilecek diğer bilgi ve belgeler

HalkBank Büyüyen İhracatçı Kredisine başvurular sadece HalkBank şubelerinden yapılmaktadır.

Kaynak: KrediPazarı
Full version ©2015 KrediPazarı. Her hakkı saklıdır