« Haberler

Kuveyt Türk’te Konut Kredisi Faizlerini Yüzde 0.98’e Çekti

10/01/2019

Konut sektörüyle başlatılan %0.98 konut kredisi faiz kampanyasına Kuveyt Türk Katılım Bankası da katıldı. Banka anlaşmalı konut projelerinde geçerli %0.98 konut kredisi faiz oranı sunuyor.

Ziraat Bankasının öncülük ettiği konut sektörüyle işbirliği kampanyasına bir banka daha katıldı. Kuveyt Türk Bankası da kendileri ile çalışan konut firmalarının anlaşmalı konut projelerinde geçerli olarak faiz oranlarını %0.98’e düşürdü.

Konut kredisi faiz oranlarını anlaşmalı konutlar için %0.98’e indiren banka sayısı 7’ye yükseldi. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası, Vakıf Katılım, Ziraat Katılım ve son olarak Kuveyt Türk Bankası konut sektörüyle işbirliğine giden bankalar oldu.

Kuveyt Türk Bankası da anlaşma dahilinde anlaşmalı projelerde geçerli olarak 120 ay vadeye ve 500 bin TL’ye kadar %0.98 konut kredisi faiz oranı uygulayacak.

Kuveyt Türk Bankasından anlaşmalı konut projeleri için 500 bin TL tutarda 120 ay vadeli konut kredisi hesaplama yapıldığında aylık ödeme tutarları bin TL oluyor. Kedinin toplam geri ödeme miktarı ise 852 bin TL’ye karşılık geliyor.

Kaynak: KrediPazarı
Full version ©2015 KrediPazarı. Her hakkı saklıdır