Afyon Dinar'da TOKİ Kuraları Çekildi

05/09/2018

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde 3. Etap TOKİ Evleri projesi kapsamında 800 daire için noter huzurunda kura çekimi yapıldı. Hak sahipleri kura usulü ile belirlendi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Dinar merkez Fatih Mahallesi'nde yapımı devam eden 407 adet B5 Tipi 2+1, 303 adet C2 tipi 3+1 ve 90 adet L5 tipi 4+1 olmak üzere toplam 800 konutluk 3. Etap projesi için kura çekimi Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Kura çekimine Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Kaymakam Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Merttürk, TOKİ Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk, TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca ve vatandaşlar katıldı.

TOKİ Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk, "Ülkemizin 81 ilinde defalarca projelerimiz oldu. Dinar ilçemizde 3'üncü projemiz 800 konut. Türkiye çapında ilçeler içerisinde gerçekten muazzam bir sayı" dedi.

Milletvekili Ali Özkaya da Türkiye'de en çok toplu konut yapılan yerlerden birinin de Afyonkarahisar olduğunu belirtirken, Afyonkarahisar'daki 8 bin 600 konutun 1912'sinin ise Dinar'a yapıldığını vurguladı.

Konuşmaların ardından kuralar çekilerek hak sahipleri belirlendi.

Kaynak: hürriyet