Akbank'tan Dev Taşıt Kredisi Faiz İndirimi

14/10/2019

Akbank taşıt kredisi faiz oranlarında dev bir indirim uyguladı. Banka tüm marka ve modellerde geçerli sıfır kilometre araçlar için %1.17 faiz oranı ile kredi sunuyor.

Akbank hafta başı itibariyle taşıt kredisi faiz indirimine gitti. Banka indirim sonrasından tüm marka ve model araçlarda geçerli olmak üzere sıfır kilometre taşıtlar için %1.17 faiz uygulamaya başladı. Banka ikinci el taşıtlar için ise %1.19 faiz oranı sunuyor. Kredi azami olarak 5 yıl vadeye kadar kullanılabiliyor.

Taşıt Kredisi Kampanyaları

Ziraat Bankası,HalkBank ve VakıfBank taşıt kredisi ürünleri için %0.49’dan başlayan faiz oranları sunsada bu oran sadece yerli üretim olan ticari ve binek sınıf taşıtlarda kullandırılıyor. Yapı Kredi Bankası da sadece kampanyalı Ford marka araçlarda geçerli %0.49’dan başlayan faiz oranları sunuyor. Akbank ise marka model sınırı olmaksızın 5 yıl vadeye kadar sıfır tüm araçlar için %1.17 faiz oranı sunuyor.

Akbank Taşıt Kredisi Hesaplama

Akbank’tan 50.000 TL tutarda sıfır kilometre taşıt kredisi hesaplama yapıldığında kredinin 5 yıl vade için aylık taksitleri 1.164 TL oluyor. Kredinin dosya masrafları hariç toplam geri ödemesi ise 69.800 TL’ ye denk geliyor.

Kaynak: KrediPazarı