Ankara Kahramankazan TOKİ'de 111 Konut Açık Satışa Çıkıyor

28/09/2018

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Kahramankazan Atatürk Mahallesinde Alt Gelir Grubu Projesi kapsamında inşa edilen Ankara Kahramankazan TOKİ Konutlarında 111 adet konutu açık satışa çıkıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Ankara Kahramankazan TOKİ'de 111 adet konut kurasız satışa çıkacak. Ankara Kahramankazan Atatürk Mahallesi Alt Gelir Grubu projesi kapsamında inşa edilen 111 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

111 adet alt gelir grubu 2+1 konutun satışa sunulacağı Ankara Kahramankazan TOKİ projesinde satışlar 10 Ekim 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Projede yer alan konutların satış işlemleri HalkBank Kazan / Ankara şubesi tarafından yürütülecek.

Başvuru Şartları

- T.C. vatandaşı olması,

- Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması,

- Başvuru sahibinin kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç)

- Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.

- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 4 bin 500 TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 4 bin 500 TL olması gerekmektedir.)

TOKİ Kahramankazan konutlarından satış fiyatları 129 bin 117 TL den başlıyor. Konutlar 180 ay vadeli konut kredisi seçeneği ile aylık 631 TL taksitle alınabiliyor.

Kaynak: emlaksayfası