Mortgage Danışmanları Üniversiteli Oluyor

21/09/2010

ING Bank, mortgage konusunda danışmanlık hizmeti veren müşteri temsilcilerinin, uzmanlıkta ilerlemeleri için “Akademi Mortgage” adı altında yeni bir sertifika programına başlıyor.

ing_logoBilgi Üniversitesi ile birlikte gerçekleştirilecek olan eğitim programının ilk etabı 22 Eylül Çarşamba günü başlayacak.

Yılsonuna kadar 300 müşteri temsilcisinin katılımıyla devam edecek olan eğitimler, 2011 yılında da devam edecek.

Akademili danışmanlar geliyor

Müşterilerinin ihtiyaçlarını doğru analiz ederek, buna uygun çözüm önerileri sunmak için eğitim programlarına ağırlık veren ING Bank, müşterilerinin karar verme sürecinde doğru bilgilendirmek için kolları sıvadı. Bilgi Üniversitesi ile birlikte hazırladığı sertifika programı sayesinde konut finansmanıyla ilgili pek çok konuda eğitim programı yapan ING Bank, satış kadrolarına mortgage konusunda uzmanlık kazandırmak için düzenlenen sertifika programı kapsamında mortgage uzmanlığının dünyadaki örnekleri üzerinden eğitimler verilecek.

Mortgage konusunda vizyon kazandırmayı hedefleyen sertifika programına Bilgi Üniversitesi öğretim görevlilerinin yanı sıra konut finansmanı sektörünün önde gelen isimleri de örnek çalışmalar düzeyinde katılarak birikimlerini katılımcılara aktaracak. Ayrıca emlak ve inşaat sektörünün önde gelen temsilcileri de eğitimlerde görev alacak.

Kaynak: Milliyet