Çalışanlara İhtiyaç Kredisi HalkBank’tan

12/03/2018

Halkbank, aylık maaşlarını Halkbank’tan alan müşterileri için kredi imkanı sunuyor

Halkbank’ın düzenlediği ‘Bordro24 İhtiyaç Kredisi’ ile maaşlarını Halkbank’tan alan Halkbank müşterileri 50 bin TL’lik bir miktara kadar çıkabilen kredi imkanlarından 48 aya ulaşabilen vade seçenekleri ile yararlanabilme şansı buluyor. ‘Bordro24 İhtiyaç Kredisi’ kampanyasından özel sektör çalışanları, kamu çalışanları, emekliler ve işyeri sahipleri de yararlanabiliyor.

Halkbank’ın ‘Bordro24 İhtiyaç Kredisi’ imkanından yararlanabilmek için, öncelikle kredi kullanacak kişinin Halkbank’tan alınan bir maaşa sahip olması gerekiyor. Kamu çalışanlarının yanı sıra, özel sektör çalışanları ve emekliler de ‘Halkbank Bordro24 İhtiyaç Kredisi’ kampanyasından faydalanabiliyor. Halkbank Bordro24 ihtiyaç kredisi ile maksimum alınabilecek olan kredi tutarı ise 50 bin TL olarak sınırlandırılıyor.

Bordro24 İhtiyaç Kredisi Kredi Faiz Oranları

Halkbank’ın maaşını Halkbank’tan alanlar için dizayn ettiği ‘Bordro24 İhtiyaç Kredisi’, dosya masrafsız ve dosya masraflı olmak üzere 2 farklı seçenek sunuyor. Her iki seçenekte de farklı faiz oranları bulunuyor. Bütçeye uygun ödeme seçenekleri için kredi hesaplama yapılarak en düşük % 1,13; en yüksek % 1,19 faiz oranları ile ‘Bordro24 İhtiyaç Kredisi’ imkanından yararlanılabiliyor.

Kaynak: Finans 365