Creditwest Bank'tan 180 Ay Vadeli Konut Kredisi

05/08/2016

Kıbrıs emlak sektöründe yatırım yapmayı düşünenler için Creditwest Bank 15 yıl vadeli bir konut kredisi paketi hazırladı. Kredi, yeni başlayan konut projelerini de kapsıyor.

Kıbrıs emlak sektöründe yatırım yapmayı düşünenler için Creditwest Bank 15 yıl vadeli bir kredi hazırladı. Kredi, yeni başlayan konut projelerini de kapsıyor.

Brexit süreci ile değer kaybeden sterlin kuru, Kıbrıs emlak dünyası için yeni yatırım fırsatları doğurdu. Birçok konut projesi, tek seferde TL karşılığında ciddi anlamda değer yitirdi. İşte bu dönemde alım yapmak isteyenler için konut kredileri büyük önem taşıyor. Altınbaş Holding’in bankacılık sektöründeki yatırımı Creditwest Bank, bu süreçte 180 ay vadeli, yani tam 15 yıllık kredi fırsatıyla dikkat çekiyor. Üstelik konut kredisi kullanabimek için konutun ‘bitmiş’ olması şartı aranmıyor. Banka proje ve inşaat aşamasındaki konutları da kredilendirebiliyor. İhtiyaca göre dört farklı kredi seçeneği sunan bankanın konut kredisi faiz oranları, dövizde yüzde 0,50, Türk Lirası’nda ise yüzde 1,16’dan başlıyor.

Kaynak: Ekonomi Kıbrıs